A jeges szezon zárásaként nagyszerű csúcsok Inzellben

Megosztás

A jeges szezon zárásaként nagyszerű csúcsok Inzellben Bíró Hanna és Sándor Lilla nagyszerű csúcsokkal zárták a jeges idényt.......

Kilátástalannak indult az elöttünk álló jeges szezon...elhalasztott, majd eltörölt nemzetközi versenyek, semmi jég itthon, bonyolult határhelyzetek, teszt, teszt hátán, kötelező maszkviselet......aztán mégis meglettek szépen lassan az állomások.Elmaradt Világkupák és Junior Világbajnokság helyett ISU táborok, Thialf akadémia Hollandiában, edzőtábor Inzellben....és szépen összeállt az összességében nagyon eredményes jeges szezon.

http://hungaroskate.hu/images/_kepbank/Lilla World Top 2021 jpg_1.jpg

 

Zolván Barbara Zakopanéban és Collalbóban korcsolyázott távról távra egyre jobb időket és egyéni csúcsokat.

Inzellben Sándor Lilla egyre javuló formában magát is meglepte remek 500 méteres egyéni csúcsaival. Majd az 1500 méteren ért el két egymásutáni hétvégén országos korosztályos csúcsot, amelyből a legfrissebb világviszonylatban is a TOP 10-ben van a korosztályában. Igazán figyelemre méltó eredmény!

 

 

Bíró Hanna január elején még a Junior Világbajnokságra készült, ám sajnos ezt is eltörölték. Maradtak a nemzetközi versenyek, amelyek alatt versenyről versenyre javultak az eredményei.

Végül ő is igazán elégedett lehet elért eredményeivel, mert három távon is megerősítette a Junior Világbajnokság szintidejeit. Már csak abban reménykedjünk, hogy ősszel tényleg megrendezik a most elmaradt Világbajnokságot, amelyen már Füzesy Ilka is elindulhat, akinek letelt a kötelező 1 évnyi kivárása a Romániából Magyarorországra való átigazolásához. 

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.