A magyar utánpótlás képzése by Hunyadi Panni

Megosztás

A magyar utánpótlás képzése by Hunyadi Panni Fiatal és energikus ifjú korisunk, Hunyadi Panni nagy fába vágta a fejszéjét. A jelenleg sport menedzsmentet hallgató , még napjainkban is aktív versenyző Panni elkötelezett híve a hazai utánpótlás megerősítésének, fejlesztésének, képzésének. Magyarországon forradalmian újnak számító módszerekkel dolgozik, amelynek Európa szerte is már nagyon pozitív visszhangja van

 

Hunyadi Panni óvodáskorában, 5 évesen kezdte pályafutását a Tornádó Teamnél, és idővel rendkívül elkötelezett és tehetséges képviselője lett a gyorsasági görkorcsolya sportnak. Jelenleg aktív sportolói pályafutása mellett olyan workshopokat is szervez, amelyek teljesen újszerű kezdeményezések Magyarországon ezen a területen.

Ezek a workshopok rendkívül népszerűek az utánpótlás körében.  Hatalmas hatással van a fiatalokra, egyre nagyobb az érdeklődés iránta, de a görkorcsolyás közösségek megerősödése is érezhető a sok közös munka nyomán.

  

Inspiráló történeteivel és kitartásával Panni segít a résztvevőknek abban, hogy megtalálják a saját motivációjukat és kitartásukat a görkorcsolyasport iránt. Megosztja tapasztalatait a versenyeken való helyes taktikáról és arról, hogyan lehet felkészülni mentálisan a versenyekre, hogy a résztvevők magabiztosabban és hatékonyabban léphessenek pályára. Teszi mindezt a legfontosabb alapoktól kezdve a legkomolyabb taktikai elemek rejtelmeit is megmutatva.

 

 

Büszkék vagyunk rá és az általa elért eredményekre, a forradalmian új módszereire, amelyet fiatal lendületével rendkívül inspiratív módon tolmácsol a hazai utánpótlásnak. Mindezzel nem csupán a sportág, hanem az egyének is fejlődnek, amelynek hatalmas jelentősége van a magyar görkorcsolyasportban.

Eredményes munkásságára már Európában is fölfigyeltek. Az elmúlt hetekben Geisingenben a sportág szentélyében a Világ görkorcsolyás közönsége előtt adhatott rövid betekintést hazai munkásságába.

Hajrá, Hunyadi Panni!

 

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
A közelgő saját rendezésű Kelet Európa Kupa versenykiírása a letöltések között
2024.04.11
A tatabányai diákolimpia döntőjének versenykiírása a letöltések között
2024.04.10
Az idei nyári táborok előzetes plakátja a honlap "nyári táborok" oldalán megtalálható
2024.03.05
Nagy örömünkre sok-sok új arcot láthatunk rendszeresen a legkisebbek edzésein. A szezon legfontosabb tudnivalóiról beszélünk a március 7-i szülői értekezleten a Sólyom utcában az edzés időtartama alatt.
2024.03.03
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.