Az év Hőse a mi Gardi Dominikánk / DIGI Sport

Megosztás

Az év Hőse a mi Gardi Dominikánk / DIGI Sport Az egyesület történetében soha nem látott sikert könyvelhet el Gardi Dominika

A Hét Hőse- A Hónap Hőse- Az Év Hőse


Mondhatni rajt-cél győzelmet aratott Gardi Dominika a Digi Sport utánpótláskorú sportolókat támogató , egy éven át tartó sorozatának végén. Pontosan egy éve , novemberben ő lett az első "hónap hőse", majd a 12 hónap hősei közül tegnap a közönség elsöprő mennyiségű szavazata nyomán tegnap elnyerte a Digi Sport egy éven át tartó, havi 100.000  Ft-os sportösztöndíját. Hatalmas siker ez és jobb helyre nem is mehetett volna ez a támogatás. Domka 14 éve űzi szeretett sportját, amely sajnos Magyarországon a mai napig a legmostohábban kezelt és elismert sportágak egyike. Európában és a Világon egészen más a helyzet! Hatalmas népszerűségnek örvend a görkorcsolya, de Domka annak ellenére, hogy háromszoros EB bronzérmes, VB és Univerziádé 6. helyezett, valamennyi versenyére önköltségből utazik, amelyet családja és jóérzésű támogatói alkalmi támogatásaiból tud egyre nehezebben megoldani. 

 

Reméljük, hogy a jövőben megszűnnek ezek a nehézségek, amelynek első állomása ez a hatalmas siker. Köszönhető mindez annak a hatalmas összefogásnak, amelyet családja, barátai, barátainak barátai, ismerősei, szomszédai, Szeged és a környező falvak és városok sportszerető iskolái, sportbarátai, Domka sporttársai, akár az egyesületben, akár távoli városok csapataiból,.....szóval mindenki, akit nehéz lenne itt úgy felsorolni, hogy senki ki ne maradjon belőle-azaz egy mindent elsöprő, fergeteges  és töretlen, egy héten át tartó szavazásnak, amelynek a végén Domka lehetett a befutó!

Köszönjük Nektek ...és Hajrá Domka!!!!!

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.