Az Év Tornádója 2015 Bál

Megosztás

Az Év Tornádója 2015 Bál ...és ismét elérkezett az elismerések ideje.....

Az „Év Tornádója 2015” Bál

 

Ünnepélyes körülmények között értékelte a Tornádó Team az elmúlt, igen sikeres versenyszezont. A hazai bajnokságokban ismét kiemelkedően szerepelt a csapat. Az egész szezonon átívelő Európa Kupa sorozat végül abszolút tornádós sikerrel zárult a junior B korosztályban. Az Európa Bajnokságon is kiválóan szerepeltek a csapat válogatott versenyzői, ahogyan a Junior Világbajnokságon is a mezőny elején végzett a csapat két kiválósága.

Az egyesületben eredményes utánpótlás nevelő munka folyik. A kis tehetségeknek folyamatos játékos versenylehetőséget szervez a csapat, akik közül egyre többen kapcsolódnak be a korosztályos bajnokságokba. Ezen az estén adták át Szeged város sportot támogató személyiségei a csapat kiválóságainak az országos elismeréseket.

Az Év Utánpótlás Görkorcsolyása Kopilovic Eleonóra, az Év Gyorsasági Görkorcsolyása Gardi Dominika, az Év Edzője elismerést pedig Garzó Erika kapta.

                                                                                                         Kopilovic Eleonóra                                             Gardi Dominika                                            Garzó Erika

Az egyesület évenkénti „házi” elismerését , az „Év Tornádója” címet Kopilovic Eleonóra érdemelte ki.

Az bál díjátadó része az ajándékok átadásával zárult, amelyet az egyesület vezetői adtak át a csapat tagjainak. Az ajándékok abból a 100.000.- Ft-os Decathlon  vásárlási utalványból kerültek ki, amelyet a csapat májusban nyert a MOB és a Decathlon által meghirdetett  „A Hónap Műhelye” közönségdíj győzteseként. 

 

 

Megosztás

img
A MOGSZ szakembereinek szavazatai alapján 2016-ban az év edzője: Kéri Ferenc, utánpótlás sportolói Kopilovic Eleonóra és Szögi Tamás, utánpótlás edzője: Németh Tibor (Tatabánya). Az Év férfi görkorcsolyása Iványi Tamás, női görkorcsolyása pedig Gardi Dominika.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.