Az Év Tornádója 2019 Bál

Megosztás

Az Év Tornádója 2019 Bál Zsúfolt versenynaptárunk miatt február végén tartottuk meg az évi rendes évértékelő bálunkat, amely nagyszerű hangulatban telt. Egyesületünk sportolói ezalkalommal vehették át éves munkájuk alapján az őket megillető elismeréseket.

Zsúfolt versenyprogramja miatt február végén tartotta a Tornádó Team a minden évben nagy izgalommal várt, évértékeléssel egybekötött bálját, az "Év Tornádója" Bálat.

A díjak átadására elfogadta meghívásunkat 

Joób Márton család-, szociálpolitikai és sportért felelős tanácsnok

Ménesi Imre Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság elnökeés 

Lugosi László a Magyar Görkorcsolya és Gördeszka Szövetség elnöke

Az elmúlt versenyszezon teljesítménye alapján a következő elismerések kerültek az egyesület sportolóinak birtokába:

Az Év Ifjúsági Sportolója:        Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója:  Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője:                           Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki  nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén. 


Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki, aki fergeteges szerepléssel, tornádó módjára söpört végig a hazai és nemzetközi versenyek hekyszínein és ért el nagyszerű eredményeket.

 

Az elismerések után a csoportok fergeteges produkciói kövezkeztek, ahol cowboyok, Hamupipőke és komplett családja, valamint a sonkalopó Rózsaszínű párduc és az őt elűző afrikai  bennszülöttek mutatták meg mit tudnak. 

Roskadozott a tombolaasztal, a svédasztalról nem is beszélve, és Nóri válogatott zenéire hajnalig ropta  a táncot Tornádó AprajaNagyja

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.