Az oroszlán barlangjában...Európa Kupa Bellusco

Megosztás

Az oroszlán barlangjában...Európa Kupa Bellusco Nem csak bementek, de meg is húzták az oroszlán bajszát a Tornádó görisei.....

Sikerek az oroszlán barlangjában

 

Európa Kupa , Bellusco/Olaszország

 

 

 

Európa legerősebb görkoris országa, Olaszország rendezte az Európa Bajnokság előtti utolsó Európa Kupa fordulót. A Tornádó tehetséges görkorisai. Gardi Dominika, Kopilovic Eleonóra és Iványi Tamás bemerészkedtek az oroszlán barlangjába, és néhány francia versenyzővel karöltve igen eredményesen vették fel a harcot a szinte kizárólag olasz sportolókból álló nagylétszámú mezőnnyel.

Nóra és Dominika  rendre az első három hely egyikén végeztek az egyes távokon. Így  aztán nem meglepő, hogy a végső összesítésben Gardi Dominika mind a rövid, mind a hosszútávú összetett versenyt megnyerte, tovább növelve ezzel előnyét a kupasorozatban az abszolút értékelésben. Kopilovic Eleonóra  a nagyszerű  második helyen zárta a hosszú távú összetettet, röviden pedig a bronzérem lett az övé..

Iványi Tamás továbbra is óriási formában versenyzett és a népes mezőnyben, hatalmas fegyvertényként második lett a 10000 méteres eliminációban, amely elegendő volt ahhoz, hogy a hosszútávú összetett versenyben is a dobogó második fokára állhasson.

Ezzel kiérdemelte, hogy bár egy évvel fiatalabb az EB korosztálynál, mégis lehetőséget kap a junior EB-n az indulásra.

Az Európa Bajnokságon induló 10 fős válogatottban  hat Tornádós versenyző kapott helyet. Gardi Dominika, Kopilovic Eleonóra, Sántha Blanka, Török Réka, Szögi Tamás és Iványi Tamás húzhatja magára a nemzeti színű futóruhát. A versenyzők komoly érmes reményekkel indulnak az Európa Bajnokságra, amelynek július 19-27-ig az ausztriai Wörgl ad otthont.

A versenyzőket Kéri Ferenc készítette föl.  

 

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.