Bíró Hanna Magyarország gyorskorcsolya Junior Bajnoka

Megosztás

Bíró Hanna Magyarország gyorskorcsolya Junior Bajnoka ....és további két bronzérem a Tornádó Team juniorjainak gyűjteménye a Junior Országos Bajnokságon
Bíró Hanna Junior Magyar Gyorskorcsolya Bajnok
 
Nagyüzem van a gyorskorcsolyázók magyarországi versenynaptárában. Ezúttal a juniorok országos bajnokságát rendezte a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség a Városligeti Műjégpályán.
A Tornádó Team juniorjai kitettek magukért, egy arannyal, két bronzéremmel valamint két értékes negyedik hellyel zárták a versenyt.
 
Bár a nyitott pályán a versenyzés feltételei koránt sem voltak ideálisak és a jégpálya zsúfolt rendezvénynaptára miatt mindkét nap nagyon korán kellett a csúcsformát kihozni magukból a sportolóknak, mégis sikerült jó időeredményeket korcsolyázni a versenyzőknek.
 
Bíró Hanna, aki 500 méteren az idén többször is sikeresen teljesítette a junior világkupa szintet valamennyi távján riválisai elött végzett. Ezzel korosztályában ő lett a junior összetett magyar bajnok.
 
 
 
Sándor Lilla inkább a hosszú távokon remekel, a junior OB távjai kissé rövidnek bizonyultak neki, de így is sikerült a bronzérmet megszereznie korosztályában.
 
 
Ugyanígy Zolván Barbara is bronzéremnek örülhetett korosztályában, amit egy remek 1000 méteres korcsolyázással biztosított be magának.
 
 
Kovács Kámea egyéni csúcsaihoz közeli időket korcsolyázva csak hajszállal csúszott le a dobogóról.
 
 
Sajgó Anna kifejezetten a hosszú távok specialistája, az ő eredménye a 3000 méteren volt kiemelkedő, ezzel összesítésben, szoros versenyben a negyedik helyen végzett. 
 

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.