Campona Kupa Budapest

Megosztás

Campona Kupa Budapest Mire is jó, egy parkolóház?

Campona kupa, Budapest, 2019.06.22-23.

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a GP hazai kupasorozat harmadik fordulója, melyen a Tornádó Team 5 profi és 16 amatőr versenyzővel állt rajthoz. A versenynek, melyet a Buda Skate SE rendezett, a Campona fedett parkolóháza adott otthont, ami a mostanában elég változékony időjárás miatt nagyon szerencsés helyszínek bizonyult. A parkolóban kialakított terep kicsit szokatlan volt versenyzőink számára, azonban a pálya nehézségei ellenére is nagyon jól teljesítettek korisaink, szinte minden korcsoportban sikerült érmet szereznünk.

Eredményeink:

Amatőr kategória:

1.     helyezettek: Vörös Kata, Sándor Léna, Ocskó Bence, Sógor-Jász Soma

2.     helyzettek: Vasuth Fanni, Nórándt-Pásztor Dorka, Sógor-Jász Regő, Vörös Dániel

3.     helyezett: Lőcsei Levente

Váltó ezüstérem: Nórándt-Pásztor Dorka, Ocskó Kata, Varga Tirza

Lőcsei Levente, Sógor-Jász Soma, Vörös Dániel

Továbbá: Kövesdi Abigél, Ocskó Odett, Varga Tirza, Ocskó Kata, Kövesdi Adél és Kesztyűs Benedek is szép eredményeket értek el.

 

 

Profi kategória: 1. Kovács Kámea, Csanádi Jázmin

                           2. Iványi Kata

                          3. Sándor Lilla

                           6. Sarkadi Lázár

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.