Dieterle Fábián 4. hely a Világkupa Döntőn

Megosztás

Dieterle Fábián 4. hely a Világkupa Döntőn Baselga Di Pine..... napfény a jégen.......
Baselga Di Pine / Neo Senior Világkupa döntő
Dieterle Fábián 4. helye a Mass starton.
 
 
Három távon, 1000 méteren, 1500 méteren , valamint a Mass Starton állt rajthoz a Világkupa sorozat utolsó állomásán, a döntőben Dieterle Fábián.
A gyönyörű környezet ellenére a jég minősége nem volt tökéletesnek mondható, bár a Helsinki forduló ítélet idője után egy szavunk sem lehet a körülményekre. Az időeredményeken mindenesetre érezhető volt, hiszen a versenyzők  rendre elmaradtak egyéni legjobbjaiktól. A távokon elért helyezések viszont egyre bíztatóbbak. Fábián valamennyi távján az első 10- ben végzett, mitöbb a kedvenc távon, a tömegrajton csak egy bosszantó hajszálnyira maradt le az összesített dobogóról. A nagy cél érdekében kockáztatnia kellett, ami sajnos nem sikerült maradéktalanul, egy helyezéssel és így mindössze 4 ponttal maradt el a hőn áhított harmadik helytől. A 171 pont a negyedik helyre lett elég, amely így is nagyon értékes végeredmény ebben a különlegesen összetett , izgalmas számban. Fábiánra az idei jeges szezonban még két nemzetközi verseny vár, amelyen a fő cél a a jövő szezon felnőtt Világkupa szintidejeinek teljesítése.

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.