Dieterle Fábián Magyarország gyorskorcsolya sprintbajnoka

Megosztás

Dieterle Fábián Magyarország gyorskorcsolya sprintbajnoka Dieterle Fábián megszerezte első magyar bajnoki címét .....
Dieterle Fábián a Sprint Országos Gyorskorcsolya Bajnokság győztese
 
A hét végén rendezték meg Budapesten a Városligeti Műjégpályán a Gyorskorcsolya Sprint Országos Bajnokságot. Szombaton és vasárnap 500 és 1000 méteres távon álltak rajthoz a versenyzők, köztük a Tornádó Team 5 tehetséges sportolója.
Az időjárás nagyon nem kedvezett a jó eredményeknek, erős szél és havazás akadályozta őket az első napon.
 
A férfiaknál Dieterle Fábián magabiztosan utasította maga mögé ellenfeleit és lett országos bajnok!
 
Erdős Dávid a 7. helyen végzett
 
 
A nőknél Gardi Dominika a 4. helyen fejezte be a versenyt, Kopilovic Eleonóra a 7., Zolván Barbara a 9. helyen végzett.
 
   
A folytatásban a jövő hét végén a Junior Országos Bajnokság következik, valamint a Dieterle Fábián számára a Világkupa következő állomása Helsinkiben.
 
 

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.