EEC - Kelet Európa Kupa Benátky

Megosztás

EEC - Kelet Európa Kupa Benátky A tanév utolsó hétvégéjén kis csapatunk Csehországban, Benátkyban járt.

Életük első külföldi versenyén vett részt a Tornádó Team három ifjú tehetsége.

A különböző kategóriákban nagylétszámban álltak rajthoz a magyar szlovák és cseh versenyzők., Különösen a fiatalabb korosztályokban volt nagy az indulók létszáma.

 

Lilla, remekül indított és a két rövidebb távján a legjobbak közé korcsolyázta magát. Sajnos az 1000 méteren nem tudott elkerülni egy tömegbukást, így aztán elúszott az összetett nagyszerű eredmény. Ám a távonkénti helyezései és az összetett 11. helye így is nagyon jónak számít.

 

 

Scurrah Levi remekül kezdett 200 méteren, mindjárt döntőbe is jutott, ahol a hatodik helyen ért célba. A hosszabb távokon is szép helyezéseket ért el, így összetettben az 5. helyen végzett a nagyon erős mezőnyben.

 

Rózsa Levente  minden távján kiegyensúlyozottan korcsolyázott, összetettben a 4. helyen zárta a versenyt. 

 

Gratulálunk Nektek!!!

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.