EEC Veseli

Megosztás

EEC  Veseli Jó kis verseny volt!
VESELI 2017

Ötödik állomásához érkezett a Kelet Európa Kupa verseny sorozat, amelyet ezúttal a csehországi Veseli rendezett. Öt ország mintegy 170 versenyzője állt rajthoz. A Tornádó Team 8 fős különítménnyel és nagyszerű teljesítményekkel tette emlékezetessé a hét végét.
 
 
A junior E korosztályban Iványi Kata népes mezőnyben lett a harmadik helyezettel, azonos pontszámmal negyedik. Egyetlen távon hiányzott egy hajszálnyi ahhoz, hogy ő legyen a bronzérmes.
 
 
Sikerült mindez Tarján Ádámnak, aki szép eredményként bronzérmes lett a hasonló korú fiúk mezőnyében.
 
 
 
 
A junior D-sek között két újoncunk, Sarkadi Lázár és Kovács Patrik mutatkozott be. Mindketten nagyot fejlődve, több ellenfelüket maguk mögött hagyva lettek 8. illetve 9. helyezettek.
Ugyanebben a korosztályban a lányoknál Kovács Kámea bomba formában versenyzett. A legnépesebb mezőnyben valamennyi távján higgadt helyezkedéssel, okos taktikával tudott győzni, így összesítésben is a dobogó legtetejére állhatott. Sándor Lilla is kiemelkedősen teljesített a korosztály fiatalabb évjárataként. 1000 méteren lépést tudott tartani csapattársával és elcsípte a második helyet, ami a végső összetett helyezésében is sokat jelentett. A 20 fős mezőnyben a 7. hely lett az övé.
 
 
Bíró Hanna versenyzése is élmény volt. Egyre magabiztosabban helyezkedik idősebb versenytársai között, így aztán végül egy nagyon értékes második helyet szerzett összesítésben. Ez a Kelet- Európa kupa ezüstérmét is jelentette neki ezen a hét végén.
 
 
A legfiatalabb utánpótlás nevét sem felejtjük el, hiszen a legfiatalabbak között a 4 éves Sándor Léna három táv alapján aranyérmet szerzett.
 
 
Hosszabb szünet következik Európa szerte a versenynaptárakban, hiszen a kontinens bő két hét múlva Portugáliára figyel. Hamarosan az Európa Bajnokság küzdelmei kezdődnek meg, ahol 7 Tornádós versenyző húzhatja magára a válogatott futóruháját.

Megosztás

img
A MOGSZ szakembereinek szavazatai alapján 2016-ban az év edzője: Kéri Ferenc, utánpótlás sportolói Kopilovic Eleonóra és Szögi Tamás, utánpótlás edzője: Németh Tibor (Tatabánya). Az Év férfi görkorcsolyása Iványi Tamás, női görkorcsolyása pedig Gardi Dominika.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.