EEC 2019 abszolút végeredmény/ 3 arany, 1 ezüst, 1 bronz a Tornádó mérleg

Megosztás

EEC 2019 abszolút végeredmény/ 3 arany, 1 ezüst, 1 bronz a Tornádó mérleg A Tornádó utánpótlás remekül teljesített a Kelet-Európa Kupa Sorozaton.
Kelet - Európa Kupa Sorozat 2019.
Abszolút végeredmény/ Három összesített győzelem a Tornádó mérleg
 
Komoly sikerrel zárult az idei Kelet-Európa kupa sorozat a Tornádó Team fiatal tehetségei számára. Az öt helyszínből álló versenysorozat nyitóállomása májusban Szeged volt, majd Gera (Németország), Ostrava (Csehország), Wörgl (Ausztria) és végül júliusban Tatabánya következett. Egy-egy állomáson átlagosan 6 ország görkorisai álltak rajthoz. A versenyzőknek minden alkalommal 4 távon kellett versenyezniük. Az öt versenyen elért összesített eredmény adta az abszolút végeredményt. A Tornádó görkorisai kiegyensúlyozott teljesítményükkel több korosztályban is a dobogó legtetején végeztek.
 
Youth korosztály :      1. Bíró Hanna
Cadet  korosztály:      1. Zolván Barbara, 2. Kovács Kámea
Junior C korosztály:   1. Sándor Lilla
Junior D korosztály:   3. Iványi Kata
 
     
 
  

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.