EEC Wörgl

Megosztás

EEC Wörgl Gyönyörű környezetben nagyszerű eredmények.....
Tiroli Európa Kupa érmek
 
Az Európa Bajnokság elötti utolsó Európa Kupa állomáson jártak a Tornádó versenyzői, amely egyben az utolsó válogató verseny is volt a magyar görkorcsolyásoknak. Tirol gyönyörű környezetben , ellenben időnként kiszámíthatatlan feltételekkel teszi próbára  a versenyzőket. Most sem volt ez másként. Rekkenő hőség és szakadó eső , mindkettőben volt részük rendesen az indulóknak.
A 12 fős különítmény legfiatalabb tagja, Sándor Lilla volt a Tornádó éremszerzőinek egyike. Fiatal kora ellenére, idősebb versenytársait is próbára tette  nagyon okos versenyzése és végül az összetettben a harmadik helyen végzett.
Zolván Barbara és Kovács Kámea az eggyel idősebb korosztályban remekül kiállták a próbát. Barbi az 5. Kami a hatodik helyen fejezte be a versenyt.
A junior C korosztály két indulója közül Medgyesi Kevin 9. lett, míg Urbán Boglárka nagyszerű pontversenyének köszönhetően végül csak kis hijján maradt le a dobogóról.
Bíró Hanna és Sajgó Anna a kadetek között lépett pályára. Hanna különösen 1000 méteren ment nagyszerű egyéni csúcsot, míg Anna a pontversenyben elszenvedett bukása után másnap a szakadó esőben egy nagyon értékes 15. helyen futott célba.
Hunyadi Anna és Iványi Tamás egyre javuló formában versenyeztek. Panni a szakadó esőben teljesen partiban volt erős ellenfeleivel és végül az 5. helyen végzett, míg Iványi Tamás három távon is a legjobbak között fejezte be a távokat így  összetettben a hetedik helyen végzett.
Szögi Tamás az Európa Kupa értékelésben a hosszú távú összetettben állhatott a dobogó második fokára, míg Erdős Dávidnak az 5000 méter pontversenyben   szerzett pontot és zárt az 5. helyen.
Kopilovic Eleonóra a junior A-sok versenyében bronzérmes lett az Európa Kupa rövid távú összetettjében, ami szintén bíztató az  1 hónap múlva kezdődő Európa Bajnokság elött.
 
A válogatási időszak ezzel lezárult. Idén ismét nagy létszámban képviseli a Tornádó Magyarországot az Európa bajnokságon . A Junior B sek között Iványi Tamás és Hunyadi Anna, a Junior A –ban Szögi Tamás, Erdős Dávid  Gardi Dominika és Kopilovic Eleonóra húzhatja magára a válogatott mezt a portugáliai Lagoszban.
 

Megosztás

img
A MOGSZ szakembereinek szavazatai alapján 2016-ban az év edzője: Kéri Ferenc, utánpótlás sportolói Kopilovic Eleonóra és Szögi Tamás, utánpótlás edzője: Németh Tibor (Tatabánya). Az Év férfi görkorcsolyása Iványi Tamás, női görkorcsolyása pedig Gardi Dominika.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.