EEC Záró forduló és Amatőr GP Tatabánya

Megosztás

EEC Záró forduló és Amatőr GP Tatabánya Nagy létszámban álltak rajthoz a Tornádó Team versenyzői a Kelet Európa Kupa záródordulóján, amely egyben a hazai Grand Prix utolsó elötti állomása is volt.
EEC záró forduló-Turul Kupa-4. GP Forduló, Tatabánya 2019.07.27-28.
Július utolsó hétvégéjén Tatabányán  került megrendezésre a Kelet-Európa Kupa záró fordulója, amely egyben a GP hazai kupasorozat negyedik fordulója is volt.
A versenyen a Tornádó Team népes mezőnnyel állt rajthoz, a profik mellett a 16 amatőr versenyző a mezőny legnagyobb létszámú csapatát jelentette. Az idősebb profik a Kelet Európa Kupában versenyeztek, a fiatalabbak pedig a hazai Grand Prix távjain álltak rajthoz.
Az Amatőrjeink minden eddiginél jobban teljesítve 10 dobogós, ebből 6 db első helyet hoztak el. A versenyzők közül külön kiemelnénk Nórándt-Pásztor Dorkát és Lőcsei Leventét, akik mindketten nagy riválisukat legyőzve szerezték meg korosztályukban az első helyet.
 
  
 
Eredmények:
Profik:
Aranyérmesek: Bíró Hanna,
Ezüstérmesek:  Zolván Barbara
Bronzérmesek: Iványi Kata, Urbán Boglárka
További értékes helyezések: Tarján Ádám, Kovács Kámea, Sándor Lilla, Csanádi Jázmin, Sarkadi Lázár, Kovács Patrik

Edzők: Garzó Erika, Kéri Ferenc
Amatőrök:
Aranyérmesek: Vörös Kata, Sándor Léna, Ocskó Bence, Nórándt-Pásztor Dorka, Sógor-Jász Soma, Lőcsei Levente
Ezüstérmesek: Vasuth Fanni, Sógor-Jász Regő
Bronzérmesek: Varga Tirza, Vörös Dániel
Továbbá: Kövesdi Abigél, Ocskó Odett, Sipos Lara, Ocskó Kata, Kövesdi Adél és Kesztyűs Benedek is értékes helyezéseket értek el.
Váltók:
Junior D-E-F lányok: Nórándt-Pásztor Dorka, Varga Tirza, Kövesdi Adél- 5. hely
Junior D-E-F fiúk: Lőcsei Levente, Sógor-Jász Soma, Vörös Dániel- 1. hely
Junior D-E-F mix: Ocskó Odett, Ocskó Kata, Kesztyűs Benedek- 4. hely
 
Mindenkinek hatalmas gratuláció!
 
Edzők: Monostori Eszter, Erdős Alexandra
 
A képekért köszönet Mark Russel barátunknak

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.