Értékes Európa Kupa érmek Gerából

Megosztás

Értékes Európa Kupa érmek Gerából Tombol a görkorcsolyaszezon....a következő állomás Gera Németország.
Négy arany és három bronz
Gera  2017/ Európa Kupa és Kelet Európa Kupa
 
Tizenkét ország közel 450 versenyzője állt rajthoz a hét végén a németországi Gerában, köztük a Tornádó Team 5 versenyzője. Az Európa Kupa ezen állomása egyben a két hete
Szegeden megrendezett Kelet Európa Kupa sorozat következő etapja volt
 
.
 
A Tornádó Team versenyzői igazán szépen kitettek magukért. Szögi Tamás és Erdős Dávid a junior A-s férfiak között álltak rajthoz.
 
Dávid kellőképpen ráhangolódott a rövid távokkal a kedvenc hosszú távjaira, amelyek között ezúttal az 5000 m ponton jött ki neki jobban a lépés. Nyolc pontot összerakosgatva út közben a második helyen végzett és nem sok hiányzott, hogy ezzel a remek korcsolyázásával az Európa kupa hosszú távú összetettjében felérjen a dobogóra. Negyedik helye így is nagyon bíztató.
 
Sikerült mindez Szögi Tamásnak, aki kiegyensúlyozott formában versenyezve elimiációban a második, ponton a negyedik helyen végezve, az Európa Kupa hosszú távú összetett versenyében a dobogó harmadik fokára állhatott. Valamennyi távján elért helyezései alapján a Kelet Európa Kupa összetett értékelésében is bronzérmet akasztottak a nyakába.
Iványi Tamás a junior B-sek nagyon erős mezőnyében szállt harcba az értékes helyezésekért. Neki a rövid távok sikerültek jobban. Az Európa Kupa rövid összetett versenyében a negyedik helyen végzett.
 
Urbán Boglárka a junior C-sek üdvöskéje remek 300 métert száguldott mind a selejtezőben, mind a középdöntőben, de a döntő rajtja nem sikerült igazán jól, így is az 5. helyen ért célba. Mindkét hosszútávján hajszállal maradt le a dobogós helyezésről, összességében az összetett negyedik helyének örülhetett.
 
Gardi Dominika nem ismert tréfát az érmek gyűjtésében, Írásbeli és szóbeli érettségi vizsgái között, látványosan jól versenyezve, négy távjából hármon végzett az első helyen. Így aztán az Európa Kupa rövid és hosszú összetettjének, valamint a Kelet Európa kupa összetett aranyának súlyos érmei húzták a nyakát.
 
A folytatásban kis pihenő után Ostrava következik, a Kelet Európa Kupa sorozat következő állomásaként.
 
 
 
 

Megosztás

img
A MOGSZ szakembereinek szavazatai alapján 2016-ban az év edzője: Kéri Ferenc, utánpótlás sportolói Kopilovic Eleonóra és Szögi Tamás, utánpótlás edzője: Németh Tibor (Tatabánya). Az Év férfi görkorcsolyása Iványi Tamás, női görkorcsolyása pedig Gardi Dominika.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.