Európa Kupa Geisingen

Megosztás

Európa Kupa Geisingen 40 ország közel 1000 indulója állt rajthoz a világ leggyorsabb pályáján, köztük a Tornádó Team 9 sportolója
Geisingen 2019
 
Több, mint 40 ország, közel 1000 indulója, köztük a Tornádó Team 9 fős különítménye. Ez jellemezte a minden évben óriási népszerűségnek örvendő Európa Kupa fordulót Geisingenben, ahol a Világ leggyorsabb pályáját sikerült megépíteni néhány évvel ezelőtt.
Ez a mi versenyzőnk eredményein is meglátszott, hiszen sorra döntötték meg egyéni csúcsaikat mind a repülőrajtos egykörös versenyen, mind az 500 méteren. Zolván Barbara, Bíró Hanna, Gardi Dominika, Kopilovic Eleonóra, és Urbán Boglárka maximálisan kihasználták a pálya nagyszerű adottságait és mindannyian egyéni csúcsot gurultak.
 
 
 
 
Tekintettel a hatalmas induló létszámra a hosszú távokon C, B és A döntők voltak, ezek közül az A- ba nem volt egyszerű bejutni. Még nehezebb volt a B és C döntőből futamgyőztesként feljutni eggyel magasabb döntőbe.  Nekünk mindenben volt részünk. Hunyadi Anna és Gardi Dominika egyből az A döntőt harcolták ki maguknak, Sajgó Anna ezt egy B döntős győzelem után érte el, amely után kevés pihenővel ugyanazt a távot harcolhatta végig az A döntőben. Ugyanígy járt Erdős Dávid is, aki az 500 méteren elszenvedett kisebb sérülése után csak a C döntőbe jutott a hosszútávon, ám másnap fogát összeszorítva, a C döntő futamgyőzteseként már a B döntőben indulhatott a 10.000 m eliminációban, ahol a középmezőnyben fejezte be a versenyt.
 
   
 
 Nagyszerűen szerepelt a csapat legfiatalabb indulója , Sándor Lilla, aki a rövid távon nagyszerű egyéni csúcsot a hosszabb távokon pedig a megszokott higgadt versenyzést produkált.
 
 
A csapat életében Húsvét után egy háromnapos edzőtábor következik Ferre Spruyt-tal Olaszországban, majd innen közvetlenül mennek tovább a következő  Európa Kupa színhelyére, Gross Gerauba, ahol hasonlóan az eddigiekhez közel 1000 induló áll majd rajthoz.
 

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.