Európa Kupa Lagos

Megosztás

Európa Kupa Lagos A Világjátékokra való felkészülés fontos állomása volt Lagos, ahol Gardi Domka mellett Hunyadi Panni is rajthoz állt.
Micsoda szezon nyitás!
Tornádó Team Gardi Domkája nem csak az 1000 méteren ért fel a dobogó harmadik fokára.
Szombaton este a 13.000 méter eliminációban Hunyadi Pannival egymást segítve nagyszerűt korcsolyáztak lányaink.
 
Panni nagy neveket maga mögé utasítva a 11.helyen ért célba . Domka bátor helyezkedéssel, abszolút partiban volt bármelyik dobogós helyezésért, ám egy szoros befutóban nagyot esett, ami a 6.helynél sajnos megakadályozta őt ebben.
 
Összesítésben azonban így is az előkelő 3. hely az övé, míg Panni 17. helyével az első felében végzett a nagyon erős mezőnynek.
 
 
Reméljük az esés következtében nincs nagyobb baj🙏
Jobbulást kívánunk!...és hatalmas gratuláció mindkét versenyzőnknek!!!!❤️

 

 

Tornádó Team Hunyadi Pannija az Európa Kupa záró távján a maratonon is rajthoz állt. A kőkemény emelkedőkkel, majd lejtőkkel tarkított pályán, ahol helyenként 70km/h -s tempóban száguldottak le a sportolók , Panni végig a vezető bolyban korcsolyázott. A szoros befutóban, ahol századok döntötték el a sorrendet végül a 22. helyen ért célba.
 

 
Nagy nagy gratuláció neki!!! ❤️
 
 
 
 
 
 

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.