Európa Kupa sorozat Geisingen I.

Megosztás

Európa Kupa sorozat Geisingen I. Elkezdődött a görkorcsolyaszezon, világbajnoki színvonalú mezőnyökkel....
Geisingen / Európa Kupa 2018/1
 
Elindult a nemzetközi görkorcsolyaszezon versenysorozata, melynek első állomása a németországi Geisingen volt. 30 ország közel 1000 sportolója állt rajthoz, köztük a Tornádó Team 7 versenyzője. Kiemelt fontosságú verseny volt ez, hiszen több országban ez volt az Ifjúsági Olimpia elött az egyik legfontosabb felkészülés verseny. Hatalmas mezőnyök és nagyszerű versenyek jellemezték valamennyi korosztály távjait, amelyből a szegedi görkorcsolyások is kivették a részüket. Valamennyi versenyző az idén eggyel magasabb korosztályba lépett, ennek ellenére nagyon szépen helytálltak nagynevű ellenfeleikkel szemben. A csapat legfiatalabbja, Sándor Lilla remekül szerepelt élete első komoly nemzetközi megmérettetésén. A sprinttávon elért 4. helyezése valamint az 500 méteren elért remek ideje és helyezése az összetettben a 7. helyre volt elég.
 
 
Bíró Hanna az 500 méteren ment nagyszerű egyéni csúcsot, és a hosszútávon is sikerült a „B” döntőbe bejutnia, ahol a közép mezőnyben végzett.
 
 
Iványi Tamásnak a C döntőre volt elég a selejtezőben elért ideje a Juniorok között, ahonnan nem sikerült feljutnia a B döntőbe.
 
 
Kopilovic Eleonóra előfutamai alapján a „B” döntőbe került a felnőtt mezőnyben és ott az erős középmezőnyben végzett.
 
 
Erdős Dávid szintén élete első felnőtt szereplését tudhatja maga mögött. B döntős középmezőnyre elég teljesítménye nemcsak azért különösen értékes, mert a verseny legnagyobb létszámú mezőnye volt a felnőtt férfiak mezőnye 100 fölötti induló létszámmal hanem azért is, mert, mindenki aki számított rajthoz állt a nagyon sikeres téli olimpiai szereplése után.
 
 
Hunyadi Annának nagyon jól indult a verseny! Az 500 méteren, hatalmas egyéni csúccsal kvalifikálta magát a negyeddöntőbe. A pontverseny selejtezőjéből okos versenyzéssel jutott be az „A”döntőbe, ahol 14. lett. Az eliminációban is jó eredmény volt várható, de sajnos részese lett egy tömegbukásnak, így nem tudta befejezni ezt a távot.
 
 
Gardi Dominika első szereplése a felnőttek között nagyon jól sikerült, hiszen kedvenc számában, az 5000 méter ponton A döntőbe jutott, ahol 13. tudott lenni a világnagyságokkal megtűzdelt mezőnyben. Ezzel hatodik legjobb európaiként végzett ezen az előkelő helyen.
 
 

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.