Európa Kupa Wörgl/ Hunyadi Panni és Zolván Barbi aranyérmesek, Sándor Lilla ezüstérmes

Megosztás

Európa Kupa Wörgl/ Hunyadi Panni és Zolván Barbi aranyérmesek, Sándor Lilla ezüstérmes Tirolban jártak a csapat versenyzői ......
Wörgl Európa Kupa 2018,
Hunyadi Anna és Zolván Barbara aranyérmei
 
Nyolc versenyzővel állt rajthoz a Tornádó csapata Tirolban, ahol 12 ország közel 300 versenyzője indult. Idén három versenyző lépett a felnőtt korba, akik nagyszerűen megállták a helyüket a rutinos mezőnyben.
Gardi Dominika négy távja közül az 5000 méter ponton korcsolyázott legjobban, ahol a harmadik helyen ért célba, összetettben a 4. hely az övé. Kopilovic Eleonóra összetettben a hatodik helyen végzett. Erdős Dávid nagyon kemény ellenfelek között az 5000 méter ponton ment emlékezeteset, a hatodik helyen zárva a távot.
 
Hunyadi Anna nagy lehetőségek elött áll az idén, ennek megfelelően nagyon komoly felkészülésben van benne. Valamennyi távján remekül szerepelve, összetettben sikerült az első helyet elhoznia.
 
 
Sajgó Anna az eliminációban lett hatodik.
Szintén az első helyet sikerült megszereznie 4 táv alapján Zolván Barbarának a Schüler A korosztályban, ahol kiegyensúlyozott versenyzéssel magabiztosan utasította maga mögé ellenfeleit.  Ugyanitt Kovács Kámea a 9. helyen végzett összetettben.
 
 
Sándor Lilla a 11 évesek között hozta el a 2. helyett összetettben, miután valamennyi távján a 2. helyen ért célba.
 
Sándor Léna pedig az 5 évesek között lett aranyérmes
 
 
 
eredmények: http://www.europeaninlineservice.com//ftpresults/2018Woergl/

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.