Felderítettük Osztravát....EEC 2017

Megosztás

Felderítettük Osztravát....EEC 2017 Nagyszerű pálya- nagyszerű versenyekkel! Ide visszamegyünk!
Kelet Európa Kupa Osztrava 2017
 
Öttagú küldöttséggel képviseltette magát a Tornádó Team Osztrava világszínvonalú pályájának avatóversenyén, amely nyílt Cseh Bajnokság, valamint a Kelet Európa Kupa következő állomása volt. Nagyszerű feltételek és fantasztikusan gyors pálya várta a versenyzőket, akik remek eredményekkel bizonyították, hogy a pálya valóban vetekszik Európa legjobb pályáival. Valamennyi korosztályban népes mezőnyök álltak rajthoz, így az elért eredmények különösen értékesek.
Sándor Lilla és Zolván Barbara a junior D korosztályban indulva 500 méteren óriási egyéni csúcsokkal jutottak a középdöntőbe. Innen Barbinak sikerült a döntőbe jutás, ahol végül 2. tudott lenni. Lilla tovább faragva az egyéni csúcson, nem jutott már a döntőbe. 1000 méteren Barbi végig kézben tartva az irányítást nagyszerűen taktikázott, de a hátulról rossz helyezkedéssel érkező cseh kislány sajnos beleakadt  Barbi korijába és ebből adódóan hatalmas bukás lett a vége, és elúszott a döntőbe jutás Lilla itt nagyot fejlődve okos versenyzéssel remek időt futott, ám ez nem volt elég a nagyok között a döntőbe jutáshoz. Barbi a bukása után az 1500 méterrel vígasztalódhatott, ahol szoros versenyben a második helyet vívta ki magának, míg Lilla a 10. helyen ért célba. Érmet is hozhattak haza a lányok, hiszen Urbán Boglárkával kiegészülve a váltóban a népes mezőnyben a harmadik helyre volt elég az idejük.
Urbán Bogi ezen a versenyen nem talált legyőzőre. A rövidebb távokon hatalmas formában, kihasználva  a gyors pálya sajátosságait brillírozott, míg a hosszabb távokon is bomba formában utasította maga mögé valamennyi ellenfelét. Összesítésben is valamint az Európa Kupában is aranyérmet akasztottak a nyakába.
Sajgó Anna sérülés után két versenyt is kihagyva bíztatóan versenyzett. Különösen a pontversenyben teljesített kiemelkedően  az erős ellenfelek között, így bronzéremmel térhetett haza az Európa Kupáról.
Hunyadi Anna kellőképpen kitapasztalva a pálya sajátosságait magabiztosan versenyzett. Nagyszerű időkkel remekelve és ügyes helyezkedéseket produkálva a hosszabb távokon végül az Európa Kupa összesítésben a második helyen végzett. . 

Megosztás

img
A MOGSZ szakembereinek szavazatai alapján 2016-ban az év edzője: Kéri Ferenc, utánpótlás sportolói Kopilovic Eleonóra és Szögi Tamás, utánpótlás edzője: Németh Tibor (Tatabánya). Az Év férfi görkorcsolyása Iványi Tamás, női görkorcsolyása pedig Gardi Dominika.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.