Felnőtt és Junior Országos Bajnokság / Városligeti Műjégpálya

Megosztás

Felnőtt és Junior Országos Bajnokság / Városligeti Műjégpálya Kovács Kámea hibátlan hétvégéje

Gyorskorcsolya Felnőtt -és Junior Országos Bajnokság /Budapest

Szép sikerekkel zárta a hazai versenyszezont a Tornádó Team jeges különítménye. A nagyon kedvezőtlen időjárás nem segítette jó idők elérését, kevés egyéni csúcs született. Mindkét napon eső, illetve hó nehezítette a versenyzők életét, amely azonnal ráfagyva a pályára nagyon rossz feltételeket teremtett. A végső helyezést a négy táv összetett eredménye adta. A felnőttek között Gardi Dominika a második helyen végzett a nagyon rutinos győztes mögött, Kopilovic Eleonóra 4. ebben a korosztályban.
Szögi Tamás a Junior „A” -s mezőnyben szoros versenyben lett bronzérmes válogatottbeli társai mögött. Erdős Dávid egyéni csúcsaihoz közeli idővel negyedik a mezőnyben.
Sajgó Anna két szép egyéni csúccsal az ötödik a Junior „ B”-sek között.
Bíró Hanna nagyon szoros versenyben szorult a harmadik helyre, noha 500 méteren ő volt korosztálya leggyorsabb versenyzője. Urbán Boglárka negyedik ebben a korosztályban.
A csapat legfiatalabb indulója, Sándor Lilla a harmadik helyen végzett.
A Tornádó Team legeredményesebb versenyzője Kovács Kámea, valamennyi távját toronymagasan megnyerve az összetett versenyben is az első helyen végzett. Zolván Barbara az ezüstérmet hozta el.

A hazai versenyszezonnak ezzel vége, de január végén Dieterle Fábián Innsbruckban áll rajthoz a világkupa sorozat következő állomásán.

A csapat többi tagja pedig még két nemzetközi versenyen szerepel Inzellben, ahol egyhetes edzőtáborozáson vesznek részt.

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.