Felnőtt Országos Bajnokság és Kelet-Európa Kupa Záróforduló

Megosztás

Felnőtt Országos Bajnokság és Kelet-Európa Kupa Záróforduló Nincs megállás.....VB után, EB elött.....

8 arany, 7 ezüst, 3 bronz és a Felnőtt Csapatbajnoki cím büszke tulajdonosa a Felnőtt Magyar Bajnokságon a Tornádó Team csapata

 

Világbajnokság után, Európa Bajnokság előtt, a Tornádó Team görkorisainak nincsen pihenő. Az elmúlt hét végén rendezték Tatabányán a Felnőtt Országos Bajnokságot, amely egyben a Kelet-Európa Kupa záró fordulója is volt. Nagy létszámmal érkezett a csapat, hiszen, az Országos Bajnokság a legkisebbeknek és az amatőröknek is adott lehetőséget versenyzésre.

Magyarország meghatározó felnőtt korú női és férfi görkorisai ezúttal is hozták formájukat, s a hozzájuk lassan felnövekvő junior korú csapattársaikkal látványos, taktikus versenyeket mutattak be a különböző távokon. Okos versenyzésük eredményeképpen szinte valamennyi begyűjthető érem az ő nyakukban landolt. Akár az egyéni, akár a váltó távjait alapul véve, minden felnőtt csapattagnak jutott felnőtt országos bajnoki cím.

Ennek köszönhetően Magyarország Felnőtt Csapatbajnoka is a Tornádó Team csapata lett, melynek tagjai: Gardi Dominika, Kopilovic Eleonóra, Hunyadi Anna, Bíró Hanna, Urbán Boglárka, Kallós Alexandra, Erdős Dávid, Iványi Tamás és Szögi Tamás.

   

A cím azért is különösen értékes, mert valamennyi rutinos versenyző a kezdetektől, azaz óvodás kora óta az egyesületben edz, s az itt folyó, 17. éve tartó elhivatott munka nyomán fejlődtek mára arra a szintre, hogy nemcsak Magyarország meghatározó korisai, hanem nemzetközi szinten is jegyzett sportolók.

  

 

A fiatalabb korosztály versenyzői is kitettek magukért a nagy melegben. Látványos jeleneteket láthattunk minden korosztályban. A junior C- sek a Kelet Európa Kupa legfiatalabb korosztálya, de egymást támogató versenyzésükkel már most felhívják magukra a figyelmet. Kovács Kámea önzetlen, társát segítő versenyzésével akár a verseny Fair Play díját is kiérdemelhetné. Kámea remek formában versenyezve, komoly részese volt annak, hogy Zolván Barbara, aki egész évben kiegyensúlyozottan versenyzett, az abszolút értékelésben Kelet-Európa legjobb junior C-s korú görkorisa lett.

  

 

Tarján Ádám ismét a dobogó legtetejére állhatott, jó volt látni higgadt, magabiztos versenyzését.

  

A legkisebb indulók is komoly ellenfelekkel küzdöttek meg sikeresen! Közülük Ocskó Odett nagyszerű győzelmet aratott, de külön elismerés azoknak a bátor apróságoknak is, akik most próbálták ki magukat először egy idegenbeli versenyen.

  

A versenyzők felkészítői: Monostori Eszter, Erdős Alexandra, Garzó Erika és Kéri Ferenc.

Részletes eredmények a www.hungaroskate.hu oldalon találhatóak.

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.