Ferre Spruyt Workshop és Nemzetközi verseny Inzell

Megosztás

Ferre Spruyt Workshop és Nemzetközi verseny Inzell Nagyon hasznos négy napot töltött a Tornádó team különítménye Inzellben, melynek első napjai napi három edzéssel teltek, majd a hét végén rajthoz is álltak a junior A korosztály versenyzői.

Ha már egyszer ráléptünk a jeges útra, akkor mindent a lehető legmagasabb szinten , időt, szakembert és anyagi ráfordítást nem sajnálva fordítottunk erre az edzőtáborra.           Ferre Spruyt vezetésével nagyon hasznos négy napot töltött a Tornádó jeges különítménye Inzellben. Napi három edzés, szárazon és jégen, a legabróbb technikai részletekre is odafigyelve, mindezt hatalmas lelkesedéssel végezte edző és versenyző egyaránt. A hét végi versenyen örömteli volt látni azt a fejlődést, amelyet a Tornádó versenyzői produkáltak!

 

   

Hosszú út elején állunk és még sok-sok munka az, amelyet bele fogunk tölteni szívvel lélekkel a jeges sportba is, de biztos lehet mindenki, aki velünk jön ezen az úton, hogy a türelemmel végzett, kitartó munka ugyanúgy meghozza majd azokat  a nagyszerű eredményeket jégen is, mint ahogyan a görkorcsolyában is bizonyítottuk az évek alatt.

 

Hajrá Tornádó!!!!! Jégen ....IS!!!!!

 

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.