Gardi Dominika-Team Aréna Geisingen

Megosztás

Gardi Dominika-Team Aréna Geisingen

Hatalmas megtiszteltetésben van része Tornádó Team Gardi Dominikájának.

Valószínűleg a magyar gyorsasági görkorcsolyázás történetében először kerül be valaki egy Forma1-hez hasonlatos "istállóba", ahol remek feltételek mellett készülhet a jövőben. 

A Team Aréna Geisingen olyan neveket hívott be sorai közé , akik már számtalanszor bizonyították, hogy a Világ élvonalába tartoznak. Többen közülük a jégen is Olimpiát megjárt sportolók.

Közöttök van többek között:Dalia Soberanis a, többszörös sprintvilágbajnok Guatemalából

                                              Corinne Stoddard az idén első éve senior, korábban többszörös junior világbajnok hosszútávos az Egyesült Államokból, és aki nem mellesleg az idén a short tracken is válogatott volt Pekingben az Olimpián.

                                             Livio és Nadja Wenger, mindketten a hosszútáv képviselői, Livió Pekingben 4. a mass starton.

                                            Yvan Sivilier, aki a sprintszámokban erős, Kolumbiában a 2021-es VB-n több távon a top 6 ban végzett. ....és még néhányan, Olaszországból és Németországból, akik hasonlóan nagyon komoly múlttal                                                            rendelkeznek.

Hatalmas fejlődési lehetőség ez Domkának, akinek a lehető legjobbkor jött a meghívás, hiszen a hazai pályalehetőségek és sajnos egyre fogyó edzőtársak nélkül nehéz tartani a lépést a Világ legjobbjaival.


Gratuálunk Domka páratlan kitartásodhoz és gratulálunk edződnek,  Kéri Ferencnek, odaadó felkészítőmunkájához! 

                                          

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.