Gross Gerau, Európa kupa érem Gardi Domka nyakában

Megosztás

Gross Gerau, Európa kupa érem Gardi Domka nyakában Egy héten belül a második Európa kupa állomáson állt helyt a Tornádó Team küldöttsége.
 
 Bronzérem Gross Gerauból, az Európa Kupáról
 
Néhány nap elteltével újra útra kelt a Tornádó Team kicsi, de annál eredményesebb csapata. A németországi Gross Gerauban idén 39. alkalommal megrendezett, világbajnoksággal egyenértékű nemzetközi versenyre 33 országból érkeztek a versenyzők. A közismerten a világ egyik legkeményebb utcai versenyén több, mint 700-an álltak rajthoz. A versenyt most is fantasztikus atmoszféra jellemezte. A remek időben dőltek a pályacsúcsok, és szinte minden távon fergeteges befutókat láthatott a nagylétszámú közönség.
 
Urbán Boglárka a junior C-ben indult, 50 társával egyetemben. Távról távra javult a teljesítménye, így három hosszú táv alapján az összetettben végül a kilencedik helyen végzett.
 
 
 
 
Sajgó Anna a mindig nagyon népes kadet korosztályban kemény ellenfelekre talált. A 80 fős mezőnyben a hosszú távokon a B döntőbe sikerült bejutnia, ahol mindkét távján karnyújtásnyi távolságra volt az A döntőbe való feljutás.
 
 
 
Iványi Tamás korosztálya sem volt szokványos létszám. A közel 70 fős mezőny tele volt nagynevű ellenfelekkel. 500 méteren újabb egyéni csúcsot repesztett! Továbbjutott a negyeddöntőbe, ahol kevés hiányzott az újabb továbbjutáshoz, de így is a nagyon előkelő 11. helyezésnek örülhetünk. A „B” döntőben való okos, taktikus versenyzését követő bravúros győzelme után az „A” döntőben is derekasan megállta a helyét. Valamennyi távja alapján összesítésben a 20. helyen végzett.
 
 
 
Gardi Dominika ezúttal egyedül kellett, hogy rajthoz álljon. A múlt heti versenyen elszenvedett bukást követően harcostársa, Kopilovic Eleonóra kéztörést szenvedett, így ő néhány hétig kénytelen a versenyekről távol maradni. Domka mindjárt a 300 méteren remek időt ment, amit az 500 méteren csak fokozott. A negyeddöntőben a toronymagasan legerősebb futamból az összesítésben harmadik idővel nem jutott tovább, de elégedjünk meg a nagyszerű formával. Mindkét hosszútávján világbajnokságnak megfelelő mezőny állt össze, csak az olaszok hiányoztak. Domka higgadt, taktikus versenyzéssel felverekedte magát a dobogóra, aminek értékét tovább növelte, hogy legjobb európaiként vehette át a bronzérmet a hosszú összetettben.
 
 
 
 
 

Megosztás

img
A MOGSZ szakembereinek szavazatai alapján 2016-ban az év edzője: Kéri Ferenc, utánpótlás sportolói Kopilovic Eleonóra és Szögi Tamás, utánpótlás edzője: Németh Tibor (Tatabánya). Az Év férfi görkorcsolyása Iványi Tamás, női görkorcsolyása pedig Gardi Dominika.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.