Három országos elismerés a Tornádó Team soraiban a 2023 év eredményei alapján

Megosztás

Három országos elismerés a Tornádó Team soraiban a 2023 év eredményei alapján Gardi Dominika 9. alkalommal az ÉV SPORTOLÓJA a gyorsasági görkorcsolya sportban.
Hatalmas büszkeség!!! Tornádó Team Szeged Dominika Gardi ja idén 9. alkalommal nyerte el az év sportolója címet💪 sportágunkban.
Köszönjük Domka, hogy egykori óvodásunkból példaértékű kitartásoddal, elszántságoddal, célodat soha nem tévesztve szem elöl a mai napig álló csillaga vagy a magyar sportnak és még mindig velünk vagy! Példát mutatva ezzel a fantasztikus pályafutással a nyomodban járó tehetséges utánpótlásnak !
A téged megillető megbecsülést soha nem kaptad meg igazán. Nem olimpiai sportot űzve, de Magyarország jóhírét a világban lassan két évtizede öregbítve, sokkal sokkal többet érdemelnél!!!
Bármelyik olimpiai sportot űzö társaddal felvehetnéd a harcot, hiszen pontosan olyan sikeres vagy, pontosan annyit dolgozol, áldozol,... nem...többet!!! Ők ideális körülmények között készülhetnek céljaik elérésére, infrastruktúra, , orvosi stáb, megbecsült fizetés a háttérben, szponzori autókkal közlekedve az edzésekre, míg Te spártai körülmények között a megélhetésért kűzdesz, mert annyi kiváló eredmény után a céljaidat még mindig el akarod érni.
Nincs igazság!
A hazai bajnokságok mellett, a Világ legjobbjai között tartanak számon... és a Világszínvonal az nagyon magas!!
Bízom benne, hogy egyszer Téged is "észrevesznek" azok, akik akár állami szinten, akár szponzori minőségben mögéd állnak.
Nagyon itt volna az ideje!
Hatalmas gratuláció Neked Domka!
A legnagyobb vagy!!!!❤️
 
A fiatal utánpótlás soraiból Sándor Lilla érdemelte ki az ÉV Női Utánpótlás sportolója címet.
 
Az edzők soraiból a Tornádó Team elnök/edzője, Garzó Erika kapta a kollégák szavazati alapján az ÉV Edzője megtisztelő elismerését.
 
 
 
 
 
 
 

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
A közelgő saját rendezésű Kelet Európa Kupa versenykiírása a letöltések között
2024.04.11
A tatabányai diákolimpia döntőjének versenykiírása a letöltések között
2024.04.10
Az idei nyári táborok előzetes plakátja a honlap "nyári táborok" oldalán megtalálható
2024.03.05
Nagy örömünkre sok-sok új arcot láthatunk rendszeresen a legkisebbek edzésein. A szezon legfontosabb tudnivalóiról beszélünk a március 7-i szülői értekezleten a Sólyom utcában az edzés időtartama alatt.
2024.03.03
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.