Heraklész keret edzőtábor Mátraháza

Megosztás

Heraklész keret edzőtábor Mátraháza Két kemény hét edzőtáborozáson vettek részt a Tornádó válogatott gyorskoris görkorisai

Heraklész „A” és „B” keret edzőtábor. Mátraháza

Májusban a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség edzőtáborozási lehetőséget biztosított a hazai gyorskorcsolyázó utánpótlásnak. Bíró Hanna és Füzesy Ilka a Heraklész „A „ keret tagjaiként 2 hetet tölthettek Mátraházán az Olimpiai Edzőtáborban, ahol a helyi adottságokat kihasználva kőkemény terhelést kaptak. Napi két edzéssel a speciális korcsolyás szárazedzések mellett a Tour de Hongrie Mátrai szakaszán tekertek több száz kilométert, illetve a hírhedt Balczó körön állták ki a terepfutás megpróbáltatásait.

 

 

A fiatalabb utánpótlás, azaz a Heraklész”B” keret egy hétre csatlakozott a programba. Sándor Lilla, Kovács Kámea és Zolván Barbara „élvezhette” az edzőtábor kihívásait az ország hasonló korú sportolóival. Nekik a hegyi kerékpározás még veszélyes próbálkozás lett volna, de az emelkedőfutások és a speciális korcsolyás imitációk így is elérték a megfelelő hatást.

 

  

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.