Homokhát Kupa 2018

Megosztás

Homokhát Kupa 2018 Mintegy 100 kis görkoris állt csatasorban a 8. alkalommal megrendezett Homokhát kupán, amelynek Röszke adott otthont.

Mintegy 100 ifjú görkoris állt rajthoz azon a Homokhát Kupán, amelynek Röszke nagyszerű Sportcsarnoka adott otthont. Röszke, Domaszék, Tompa, Sándorfalva, Szeged, Kistelek, valamint  KDE és a Tornádó Team újoncai és legifjabb görkorisai  álltak rajthoz. A kicsik ügyességi és gyorsasági feladatokban mutathatták meg mit tanultak.

 

A győztesek a különböző kategóriákban:  Bagi Natália, Bálint Zsófia, Ördög Alexa, Kövesdi Abigél, Miklós Linda, Sipos Janka, Mádi Szabolcs, Stefánovics Noel, Berger Dorina, Palencsár Miléna. 

 

 

A kicsik után már az igazolt versenyzők mutatták be tehetségüket. Ők ügyességi, gyorsasági, hosszútávú, valamint csapatüldözéses versenyszámokban álltak rajthoz:

A győztesek névsora, Matúz Emese, Sepp Máté, Matúz Levente, Szvorenyi Szofi KDE, Kis Hanna,  Paragi Dorka, Nagy Kristóf Hétkerék, , Kovács Kámea, Tarján Ádám,  Lőcsei Levente Tornádó Team,

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.