Homokhát Kupa Röszke

Megosztás

Homokhát Kupa Röszke Ifjú görkoris palánták mutatták meg tehetségüket a Tornádó Team és a Röszkei Önkormányzat közös rendezvényén.
Homokhát Kupa Röszke 2017

Röszke adott otthont a Tornádó Team szokásos, év eleji gyorsasági fedett pályás görkorcsolya versenyének. Kicsi ovisok sokasága próbálta ki először magát a délelőtt folyamán, majd délutánra az igazolt versenyzőket várták az ügyességi és gyorsasági feladatok.
 
      
Röszke , Kistelek, Domaszék és Szeged sportolóin túl Tatabányáról is érkeztek versenyzők. A hangulatot a Tornádó Team profi csapata alapozta meg, akik látványos bemutatóval mutatták meg, hova fejlődhet az, aki ezt a gyönyörű sportot választja.
 
Nagyszerűen mentek a Tornádós aprólékok, látszott a téli technikai munka eredménye valamennyi kicsi korison. Mindez Esztó és Réka munkáját dícséri.
 
  
 
Eredmények a különböző kategóriákban:
 
Aranyérmesek: Bíró Hanna, Csanádi Jázmin, Csáti Móricz, Lőcsei Levente (Tornádó), Ördögh Réka (Röszke), Rádi Balázs, Haltrich Luca, Mórocz Zsuzsanna (Tatabánya) ), Bálint Janka, Abonyi Csenge, Nagy Violetta (Hétkerék, Kistelek)
Ezüstérmesek:  Zolván Barbara, Iványi Kata, Varga Tirza, Sógor –Jász Soma, Kallós Regina, Andrucsák Krisztián (Tornádó), Rádi Balázs (Tatabánya)
Bronzérmesek: Sándor Lilla, Tarján Ádám, Kallós Alexandra (Tornádó)
Bálint Zsófi, Kis Hanna, Sándor Beatrix, Nagy Vilmos (Hétkerék)
Negyedik helyezettek: Ocskó Odett, Ocskó Kata

Megosztás

img
A MOGSZ szakembereinek szavazatai alapján 2016-ban az év edzője: Kéri Ferenc, utánpótlás sportolói Kopilovic Eleonóra és Szögi Tamás, utánpótlás edzője: Németh Tibor (Tatabánya). Az Év férfi görkorcsolyása Iványi Tamás, női görkorcsolyása pedig Gardi Dominika.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.