Idénykezdet Tatabányán

Megosztás

Idénykezdet Tatabányán Hűvös szeles időben rajtolt el a magyarországi gyorsasági görkorcsolya szezon, amelyet Tatabánya pályáján a szombathelyi Lángoló Kerekek rendezett meg.
8 arany, 2 ezüst, 4 bronz és sok-sok szép helyezés
 
A hosszú jeges és tornatermi hónapok után immár a szabadban száguldozhat a sportág apraja nagyja.
Kiemelkedett a jun B-s és A-s fiúk mezőnye valamennyi távon. Tatabánya, Szeged, és Szombathely korisai nemcsak a hazai nagypályás gyorskorcsolya legjobbjai de görkorcsolyában is méltó ellenfelei egymásnak.  Ennek megfelelően látványos helyezkedésekkel, rafinált taktikai megoldásokkal és izgalmas befutókkal kápráztatták el a nézőket.
A lányok mezőnyében is akadtak bőven izgalmak
 
 
 
   


Eredmények a különböző korosztályokban:
 
                           Urbán Bogi/ Zolván Barbara/Kovács Kámea - váltó
                           Sajgó Anna/ Kopilovic E/ Bíró Hanna –váltó
                           Erdős D/Iványi Tamás/Szögi Tamás –váltó
 
Bronzérmesek: Iványi Kata, Zolván Barbara, Kallós Regina
                          Talabér/Tóth (TDKE)/Stájer Anna
 
A versenyzőket Monostori Eszter, Garzó Erika és Kéri Ferenc készítette fel

Megosztás

img
A MOGSZ szakembereinek szavazatai alapján 2016-ban az év edzője: Kéri Ferenc, utánpótlás sportolói Kopilovic Eleonóra és Szögi Tamás, utánpótlás edzője: Németh Tibor (Tatabánya). Az Év férfi görkorcsolyása Iványi Tamás, női görkorcsolyása pedig Gardi Dominika.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.