Junior EB Heerde /500 méterek és elimináció

Megosztás

Junior EB Heerde /500 méterek és elimináció A pálya versenyek második napján az 500 méterek következtek, délután pedig az elimináció

Az 500 méterek és az elimináció volt programon az EB második napján.
Junior B-s fiaink nagyon jó tempóban rontottak neki a távnak. Tomi és I.T beverekedték magukat a selejtezőből a negyeddöntőbe és csak hajszál híján múlott, hogy Boti lecsúszott a továbbjutásról. A folytatásban Tomi tovább javítva idején összesítésben a 10. helyen végzett, míg I.T a 15. helyen zárt. Boti ideje a 20. helyhez volt elég.
Ugyanezen a távon junior B-s lányaink is nagyszerűen teljesítettek. Ugyannem jutottak be a 8-as középdöntőbe, de Hunyadi Panni így is a nagyszerű 9. helyen végzett, Szandi a 14. Fábián Fanni pedig a 18. helyen zártak az összesítésben

Junior A-s lányainknál rosszul sült el, hogy a váratlanul átértelmezett továbbjutási szisztéma szerint futamgyőztesként sem jutottak tovább a középdöntőbe .Domka 8. Nóra a 9. lett.

 

A 10.000 méter eliminációban hatalmas tempót diktáltak az ellenfelek, amellyel Panninak és Lillának jó darabig sikerült hősiesen tartani a lépést. Lilla a 20., Panni a 15. helyen végzett.
Fiainknak a nagy tempó mellett nehezen sikerült összeállni, de Dávid 14. helye így is elismerésre méltó a nagyon erős mezőnyben, Az őt segítő Boti és Tomi 19. és 20, helyezése is rendben van a többi távon elért szép eredmények mellett.

Domka és Nóra 15.000 m eliminációban vágott útnak, ahol az utolsó két hetet achillesín fájdalmai miatt kihagyó Domka ereje végül a 7. helyhez volt elég. Nóra nagyszerűen segítette az erős ellenfelek között a versenyben maradásukat és végül a 11. helyen végzett.

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.