Junior Európa Bajnokság Heerde/ Hollania- Előzetes

Megosztás

Junior Európa Bajnokság Heerde/ Hollania- Előzetes A Tornádó Team hat sportolója állhat rajthoz a Junior Európa Bajnokságon Hollandiában
Junior EB előzetes
 
Július 23-30 között a hollandiai Heerde ad otthont az idei Junior –és Felnőtt Európa Bajnokságnak, ahol a 11 fős válogatott 6 sportolója a Tornádó Team tehetségeiből kerül ki.
Kopilovic Eleonóra, Hunyadi Anna és Gardi Dominika a 2013. évi junior EB ezüstérmes váltójának tagjai, így ők már rutinos indulói az Európa Bajnokságnak. Mindhárom hölgynek az egyéni számokban is komoly tervei vannak ezen a kontinensbajnokságon.
 
 
 
 
 
        
 
Szögi Tamás és Iványi Tamás is túlvannak már a tapasztalatszerzésen, mindkettejüknek szép eredmény lenne, a tizedik hely, vagy ha annál jobb helyen végeznének legerősebb távjukon. Erdős Dávid bár újonc az Európa Bajnokságon, az Európa Kupa sorozatban mutatott kiegyensúlyozott és remek versenyzése alapján szép helyezéseket hozhat a várhatóan nagyon erős mezőnyben.
 
 
                                                  
 
A válogatott edzője Kéri Ferenc. Az ő munkáját támogatja a közelmúltban Szegeden megrendezett, nagyon eredményes workshop vendégedzője a belga Ferre Spruyt, aki a pályaversenyeken fogja segíteni a sikeres szereplést.
 
      
 
Az európai szövetség elnökségében Garzó Erika is jelen lesz Hollandiában .
 
 

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.