Junior Országos Bajnokság Budapest

Megosztás

Junior Országos Bajnokság Budapest Zolván Barbara és Sándor Léna korosztályos magyar bajnok a 2022-es Junior Országos Bajnokságon.

Sikeresen szerepeltek a Tornádó Team görkoris jegesei a hétvégi Junior Országos Bajnokságon. Kicsit korán, kicsit nagy szélben, de nagy elszántsággal álltak rajthoz sportolóink.

 

Mindenképpen nagyon bíztató az ismét emelkedő létszám, és a töretlen lelkesedés, amellyel a fiatal korisok készültek a nem kifejezetten ideális feltételek között.

Négy táv alapján hírdettek győztest, amelyben két rövid, egy közép és egy hosszútáv szerepelt.

 

Egyenletesen magabiztos teljesítménnyel végzett az élen Zolván Barbara.  Ugyanebben a korosztályban jó eredményként bronzérmes lett Kovács Kámea.

 

 

Sándor Léna is magabiztos , szép technkás korcsolyázással érdemelte ki az aranyérmet, még egy könnyű bukás is belefért a bajnoki címbe.

 

Nagyon sikeres Világkupa és Világbajnokság folytatásalént ezüstérmes lett Füzesy Ilka.. Ugyanebben a korosztályban a csak hazai feltételek mellett készülő Bíró Hanna jó időeredményekkel a harmadik helyen végzett.

 

 

Szintén brozérmes lett Sándor Lilla, aki ebben a szezonban magas szinten tudta összehangolni a felvételire való felkészülés nehézségeit a válogatott edzőtáboraival.

 

 

Pintér Nóri és György- Gombos Csanád a csapat legiatalabb tagjai a dobogó harmadik fokára állhattak, míg a csapat két Katája , a szintén nagyon fiatal Vörös Kata 4. lett, ahogyan Iványi Kata is, aki főleg a rövidebb távokon ment remek időket.

 

Vörös Dániel első jeges lépései után bátran vállalta a versenyen való indulást, és távról távra szépen javulva az 5. helyen végzett korosztályában.

Mindenkinek hatalmas gratuláció, a szülőknek pedi óriási köszönet, hogy fáradhatatlan közreműködésükkel segítik a gyerekek felkészülést

 

 

 

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.