Kelet -Európa Kupa Szeged/ Egyben Junior Országos Bajnokság

Megosztás

Kelet -Európa Kupa Szeged/ Egyben Junior Országos Bajnokság Nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tornádó Team a Európa Kupa/Kelet - Európa kupát, amely egyben Junior Országos Bajnokság is volt. Öt ország 200 versenyzője állt rajthoz.

Kelet-Európa Kupa, egyben Junior Országos Bajnokság 2019

 

5 ország 17 egyesületének 200 versenyzője állt rajthoz a hét végén, a Kelet-Európa Kupán, amelyet Szeged város közreműködésével a Tornádó Team szervezett. A verseny egyidejűleg Junior Országos Bajnokság is volt. Az időjárás igazán kegyes volt, így minden adott volt a magas színvonalú verseny megrendezéséhez.

A Tornádó Team versenyzői hozták a formájukat, hiszen mind az amatőrök, mind a profik között szép számmal szereztek dobogós helyezéseket.

A Junior Országos Bajnokságon az egyes korosztályokban a következő dobogós helyezések születtek:

Aranyérmesek:

Ocskó Bence, Sándor Léna, Sógor -Jász Soma, Lőcsei Levente

Sándor Lilla, Sajgó Anna, Kovács Kámea, Bíró Hanna

Ezüstérmesek: Vörös Kata, Sógor -Jász Regő, Vasuth Fanni, Nórándt-Pásztor Dorka, Vörös Dániel, Csanádi Jázmin, Iványi Kata, Zolván Barbara,

Bronzérmesek: Varga Tirza, Varga Zsolt, Tarján Ádám

 

 

A Kelet-Európa Kupában is remekeltek a Tornádó Team versenyzői:

 

Sándor Lilla aranyérmet, Iványi Kata, Kovács Kámea, Bíró Hanna ezüstérmet, míg Zolván Barbara bronzérmet vihetett haza.

 

A versenyzők edzői, Monostori Eszter, Erdős Alexandra, Garzó Erika és Kéri Ferenc

 

A részletes eredmények a : http://hungaroskate.hu/eredmenyeink.php oldalon találhatók.

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.