Micsoda évkezdet...

Megosztás

Micsoda évkezdet... Inzellben indult jeges göriseinknek az új év...

Micsoda évkezdet!

Az új évet Inzellben indította a Tornádó 6 gyorskorisa, az idei első Frillensee kupán. Moravcsik-Fecskés Orsolya vezetésével , a Tatabánya csapatával közösen eltöltött edzések után az elmúlt hét végén kétnapos versenyen álltak rajthoz.

 

Szebbnél szebb eredmények születtek, egyik egyéni csúcs dőlt meg a másik után. A válogatottban készülő Bíró Hanna egy hosszú és nagyon nehéz időszak után végre újra legjobb formáját hozta, és ezúttal a hosszabb távon, 1500 méteren korcsolyázott jókora egyéni csúcsot. Sándor Lilla betegséggel ünnepelte a karácsonyt, de szerencsére mostmár bíztató formában várja az Ifjúsági Olimpia eskütételét és hamarosan az indulást.

 

Iványi Kata 100 méteren az aktuális korosztályos világranglista előkelő 12. helyére száguldott, 500 méteren tovább faragott a junior világkupa szintet érő idején, és 1000 méteren is alig maradt el attól, hogy ott is megfussa a szintet.

Csanádi Jázmin 300 méteren ért el korosztályos országos csúcsot, a többi távján pedig sorra korcsolyázta az egyéni csúcsokat, csakúgy, mint a csapat legfiatalabbja, György-Gombos Csanád. Sándor Léna is elégedett lehet magával hiszen valamennyi távján nagyon megközelítette igen erős egyéni csúcsait.

Következő állomás a hazai rendezésű Junior Országos Bajnokság, amelyet a Városligeti Műjégpályán rendeznek, ahol a Tornádó valamennyi jeges görise rajthoz áll.

  

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
A közelgő saját rendezésű Kelet Európa Kupa versenykiírása a letöltések között
2024.04.11
A tatabányai diákolimpia döntőjének versenykiírása a letöltések között
2024.04.10
Az idei nyári táborok előzetes plakátja a honlap "nyári táborok" oldalán megtalálható
2024.03.05
Nagy örömünkre sok-sok új arcot láthatunk rendszeresen a legkisebbek edzésein. A szezon legfontosabb tudnivalóiról beszélünk a március 7-i szülői értekezleten a Sólyom utcában az edzés időtartama alatt.
2024.03.03
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.