Nanjing 2016 Junior VB/ Pálya első nap

Megosztás

Nanjing 2016 Junior VB/ Pálya első nap Domka remek kezdése a 10.000 méter ponteliminációban

 

1.Nap pálya

 

 

 

Trópusi hőségben indult a VB első napja, ahol Nóra mindjárt az első távon , a 300 méteren állt rajthoz. Ezt a távot bemelegítésnek használta, mert a komoly terveket a további távokon kell valóra váltani. Délután mindkét lányunk a 10.000 méteres pont eliminációban készült a 36-od magukkal kőkemény menetre, ami valóban az is volt. A várakozásnak megfelelően a két kolumbiai hatalmas tempót diktált, amelybe kezdetben csak az ázsiai versenyzők tudtak beleszólni. Lányainknak ilyen tempó mellett csak lassan sikerült összeállni, mivel Domka  a leghátsó sorból indult. Sajnos, illetve szerencsére két bukást is sikerült megúszni, ám a kikerülési manőverek rendesen kivették az erőt lányainkból. Nóra hamarabb elkészült az erejével, így Domka ezúttal egyedül folytatta a csatát ellenfeleivel. Egyetlen pillanatnyi kihagyás elég volt ahhoz, hogy leszakadjon a vezető bolytól, ám derekasan tartva magát végül a nagyszerű 13. helyen ért célba.

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.