Neo-senior Világkupa Tomaszów (Lengyelország

Megosztás

Neo-senior Világkupa Tomaszów (Lengyelország Nagyszerű kezdet a gyorskorcsolya szezon első világkupa állomásán.

A lengyelországi Tomaszów adott otthont a junior és Neo- Senior Világkupa sorozat első állomásának. Dieterle Fábián az 1000 és 1500 méteren hangolódott fő távjára, a tömegrajtra, amelyen az idén tavasszal az Egyetemi Világbajnokságon már egy nagyszerű negyedik helyet szerzett. Most is bátor versenyzéssel mutatta meg, hogy komolyan kell számolni vele ebben a műfajban. Az első részsprintet megnyerve összesítésben a 6. helyen futott célba, s a három távon összesen 58 nagyon értékes világkupa pontot könyvelhetett el magának.

     

Ugyanekkor Bíró Hanna Inzellben állt rajthoz, ahol mindhárom távján remek egyéni csúcsot korcsolyázott.

 

Mindkettejüknek gratulálunk a nagyszerű eredményekhez.

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.