Országos Diákolimpia Döntő Szombathely

Megosztás

Országos Diákolimpia Döntő Szombathely Hatalmas létszám volt jellemző az országos döntőn....

Gyorsasági Görkorcsolya Diákolimpia Szombathely, 2022.06.03.

Pénteken újra visszatértünk Szombathelyre, ahol most a Diákolimpián vettek részt a gyerekeink. Elsősorban az iskoláikat képviselve, de természetesen Tornádós színekben léptek a pályára. Eredményünk amatőr kategóriában Sógor-Jász Döme a 31 fős mezőnyben 1. helyezett lett. Eredményeink profi kategóriában Csanádi Jázmin 9. helyezés György-Gombos Csanád 1. helyezés Kovács Kámea 2. helyezés Kövesdi Abigél 6. helyezés Pintér Nóra 3. helyezés Sándor Léna 1. helyezés Sándor Lilla 1. helyezés Sipos Lara 13. helyezés Sógor-Jász Soma 3. helyezés Vörös Dániel 3. helyezés Vörös Kata 4. helyezés Vörös Nikolett 5. helyezés Vörös Noémi 5. helyezés Zolván Barbara 1. helyezés Váltóban az Arany János Általános Iskola képviseletében 2. helyezést értek el: Kövesdi Abigél-Sándor Léna-Vörös Kata, sprint váltóban pedig 3. helyezett lett a Kövesdi Abigél-Sándor Léna páros. Felkészítő edzők: Garzó Erika, Monostori Eszter, Kéri Ferenc. Gratulálunk a Tornádó Team minden aprajának és nagyjának! Köszönjük a szervezést Szombathelynek!

 

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.