Országos Felnőtt Bajnokság Tatabánya

Megosztás

Országos Felnőtt Bajnokság Tatabánya Világbajnokság után Európa Bajnokság elött a hazai Felnőtt Magyar Bajnokságon is letette a névjegyét a Tornádó Team
8 arany, 5 ezüst, 2 bronz és a Csapatbajnoki cím a Tornádó Team termése az Országos Felnőtt Bajnokságon
 
Évről évre bizonyítja a Tornádó Team, hogy az egyesületben folyó elhivatott munka edző és sportolói részről egyaránt, hosszú éveken keresztül eredményez sikereket. A nagyon sikeres Világbajnokság után és a közelgő Európa Bajnokság elött Tatabánya rendezte az Országos Felnőtt Bajnokságot. Noha a Tornádó Team nélkülözni kényszerült néhány rutinos versenyzőjét, így is valamennyi távon az egyesület versenyzői hozták el az aranyérmet és dobogós helyezésekre is büszkék lehetnek.
 
 
Sprint Felnőtt Magyar Bajnok: (2 rövid táv alapján)
Nők: Bíró Hanna
Ffi  : Iványi Tamás
 
 
Hosszútávú Felnőtt Magyar Bajnok: (2 hosszú táv alapján)
Nők : Sajgó Anna
Ffi   :Erdős Dávid
 
 
Összetett Magyar Bajnok: (valamennyi, azaz 4 táv alapján)
Nők : Gardi Dominika
Ffi   : Erdős Dávid
 
 
Váltó Magyar Bajnok:
Nők: Urbán Boglárka, Bíró Hanna, Sajgó Anna
Ffi : Erdős Dávid, Iványi Tamás, Gardi Dominika
 
A csapat edzője: Kéri Ferenc
 
(Köszönet a nagyszerű képekért Mark Russellnak, aki Amerikából érkezett Magyarországra, hogy tanulmányozza a magyar görkorcsolyaéletet)

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.