Őszi nagyüzem nyolckeréken és pengeélen

Megosztás

Őszi nagyüzem nyolckeréken és pengeélen A szó szoros értelmében világszerte nyomot hagy a szegedi Tornádó Team

Miközben Gardi Domka Kolumbiában a Világbajnokságon egyedüli magyarként a 2022-es birmingheni Világjátékok kvalifikációjáért száll harcba, eközben a Tornádó Team ígéretes utánpótláskorú versenyzői Inzellben tették próbára tudásukat.

 

  

Bíró Hanna , Füzesi Illka és Sándor Lilla hosszú edzőtáborozáson vannak túl, melynek keretében nemzetközi versenyeken bizonyíthattak. Mindhárman újabb egyéni csúcsokat értek el. Lilla három távon is junior világkupa szintidőt futott, amelyek közül a leghosszabb táv ideje pillanatnyilag a világ legjobb idei eredménye a korosztályában.

Rajtuk kívül további négy  versenyző töltött egy hetet Inzellben edzőtáborozással, melynek a végét verseny zárta.

A legifjabb Titán, a mindössze 7 éves György - Gombos  Csanád, nagyon gyorsan ráérzett a hosszú pengés korcsolyázásra, és az elmúlt hétvégén élete első nagypályás versenyén remek idővel teljesítette a 100 és a 300 méteres távot.

A gyorsaságáról híres Iványi Kata is először állt rajthoz jégen , és mindkét távján figyelemre méltó időt futott.
Kovács Kámea hosszú kihagyás után húzott újra korcsolyát, de sajnos a várva várt 1000 méteren bukott, így a következő versenyig várunk az eredményre.
Zolván Barbara ISU tábor keretében tölthetett el egy hetet Inzellben, és komoly egyéni csúcsokat állított fel. Különösen a hosszabbik távján elért eredménye figyelemre méltó. 

 

   

A válogatottban Kóti Gábor és Nagy Alexandra, az ISU táborban Nagy Alexandra és Varjasi Mihály vezette az edzéseket. Kolumbiában Kéri Ferenc és Garzó Erika segítik Domka eredményes munkáját.
Mindenkinek hatalmas köszönet az áldozatos munkájukért!

A két helyszín, Kolumbia és Inzell  között 30 °C és 1000 m szintkülönbség van, de a Tornádó Team sportolói valóban minden körülmények között megállják a helyüket!

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.