Reptér Marathon és Dóm Decathlon Kupa 2019

Megosztás

Reptér Marathon és Dóm Decathlon Kupa 2019 Második alkalommal rendezte meg a Tornádó Team a Szegedi Repülőtérrel közösen a nagysikerű ReptérMarathont
Reptér Marathon 2019 és Dóm Decathlon Kupa

Idén második alkalommal rendezte meg Tornádó Team a Szegedi Repülőtérrel közösen a hazánkban egyedülálló ReptérMarathont. Ez egyben a hazai görkorcsolya szezon nyitó versenye is volt. A nagyszerű terepen a különböző távokon mindenkinek volt alkalma próbára tenni állóképességét. A legidősebbek, valamint a junior korosztály a teljes maratoni távot, a kadet korosztály a félmarathont, a 12-13 évesek a minimarathont, azaz a 8 kilométeres távot teljesítették.
 
 
  
 
A feltételek az erős szelet leszámítva ideálisak voltak. A legfiatalabbak mindeközben az utcai pályán előkészített akadályversenyen mutathatták be ügyességüket, és nekik is itt voltak kialakítva a hosszabb távok. A verseny második napján a görkorcsolyapályán folytatódtak a versenyek, ahol a rövidebb távok, valamint az idősebb korosztályoknak az eliminációs versenyek voltak programon.
 
 
  
 
A Tornádós versenyzők nagyszerűen indították az idényt, Erdős Dávid kirobbanó formában kilométereket vert a mezőnyre, míg a felnőtt hölgyeknél Hunyadi Anna bírta legjobban a megpróbáltatásokat. Sajgó Anna győzött a junioroknál, a 8 km-es távon pedig Sándor Lilla hozta el a győzelmet nagyon okos, taktikus versenyzésével.
 
Részletes eredmények a http://hungaroskate.hu/eredmenyeink.php oldalon találhatóak
 
 

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.