Rollergames 2017 Nanjing

Megosztás

Rollergames 2017 Nanjing Minden, ami gurul, annak világbajnoksága volt Nanjingban. Művészi görkorcsolya, downhill, skateboard, freestyle, rollerderby, inlinehockey....és nem utolsó sorban GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYA
World Roller Games Nanjing 2017.
Gördülő Sportok Világbajnoksága
 
A guruló sportok egyre nagyobb népszerűségét mutatja, hogy a kínai Nanjingban egyszerre, egyidőben rendezték meg valamennyi gördülő sport világbajnokságát.A 9 milliós Nanjing, aki a 2014 . évi Youth Olympic Game-t is megrendezte, a gördülő sportok világfővárosa is, ahol valamennyi görkorcsolyás és gördeszkás sportág űzéséhez kiváló feltételek adottak. A világ minden tájáról 5000 sportoló érkezett Nanjingba, akik a művészi görkorcsolyától, a görhokin, freestyle-on, speedslalom, alpin és gördeszkán át a gyorsasági görkorcsolyával bezárólag   mutatták meg tudományukat az értő közönség számára.
 
    
A gyorsasági görkorcsolyát Magyarországról három sportoló képviselte, Gardi Dominika, Kopilovic Eleonóra és Dieterle Fábián. A két lány pályafutásuk utolsó junior világbajnokságán álltak rajthoz és ehhez méltóan nagyszerűen szerepeltek. Kopilovic Eleonóra a rövidebb távok specialistája. 500 méteren mind a pályán, mind az utcán remek idővel ért célba. A hatalmas mezőnyben elöbbin a 16. utóbbin a 13. helyen zárta a versenyt.
 
 
 
Gardi Dominika nagyon sokat vállalt, de érdemes volt, mert bomba formában versenyzett, amely edzője Kéri Ferenc formaidőzítését dícséri. Az Universiadén is remek formában versenyző Dominika négy távon is a legjobb 8 között zárta a versenyt, ahol önmagában a top 15-ben is megtisztelő volt a legjobbak közé tartozni.
Kiemelkedett az utcai versenyek két leghosszabb távja. Mind a 10.000 m pont, mind a 20.000 méter eliminációban a kiváló 7. helyen végzett, ami egyértelműen a világ legjobb gyorsasági görkorisai közé rangsorolja őt.
 
 
Dieterle Fábián a felnőttek mezőnyében valamennyi távján hatalmas indulólétszámmal vette fel a harcot. Ő is a hosszabb távokon remekelt,22. helyével mindannyiszor a mezőny első harmadában végzett. .Kiemelkedett a marathonon való teljesítménye, hiszen a soha nem látott nagylétszámú mezőnyben 240 induló közül a 21. helyet hozta el, A sűrű befutóban tizedekkel maradt csak el a három dobogós idejétől.
 
 

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.