Rövidpályás Gyorskorcsolya Diákolimpia Országos Döntője Tatabánya

Megosztás

Rövidpályás Gyorskorcsolya Diákolimpia Országos Döntője Tatabánya Tarján Ádám, a verhetetlen.

Rövidpályás Gyorskorcsolya Diákolimpia Országos Döntő

 

Tatabánya adott otthont a rövidpályás gyorskorcsolya országos döntőjének. A Tornádó Team versenyzői ezúttal iskoláikat képviselték, és hokikoriban kellett versenyezniük. Tarján Ádám mind a rövid, mind a hosszú távon magabiztosan jutott a döntőkbe, ahol további hibátlan szerepléssel biztosította két aranyérmét.

 

Sándor Lillának és Kovács Kámeának nehéz dolga volt a nagypályás korcsolyáról való átállással, hiszen nem sok idejük volt erre a januári Országos Bajnokság óta. Lilla mindkét távján közel állt a döntőbe jutáshoz, de végül csak Kámeának sikerült a rövidtávon beverekedni magát a hatos döntőbe, ahol a hatodik hely lett az övé.

Megosztás

img
A MOGSZ szakembereinek szavazatai alapján 2016-ban az év edzője: Kéri Ferenc, utánpótlás sportolói Kopilovic Eleonóra és Szögi Tamás, utánpótlás edzője: Németh Tibor (Tatabánya). Az Év férfi görkorcsolyása Iványi Tamás, női görkorcsolyása pedig Gardi Dominika.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.