Sántha Blanka aranyérmes a Gyorskorcsolya Utánpótlás Országos Bajnokságon

Megosztás

Sántha Blanka aranyérmes a Gyorskorcsolya Utánpótlás Országos Bajnokságon
Sántha Blanka győzelme
az Országos Utánpótlás Gyorskorcsolya Bajnokságon,
avagy  görkorisok a jégen
 
 
Nagyszerű eredménnyel zárták a Tornádó Team sportolói a nagypályás jeges versenyszezon utolsó hazai versenyét. A nemzetközi gyakorlat, azaz, hogy a görkorcsolyások remek eredményeket szállítanak a jégen is, itthon is bebizonyította létjogosultságát. Egy év munkája van még csak ebben a speciális kettős felkészülésben, de már látszanak a bíztató jelek. Versenyzőink hétről hétre, versenyről versenyre érnek el egyre figyelemre méltóbb időeredményeket, ahogyan a mostani utánpótlás OB-n is ennek örülhettünk szinte minden korosztály futamai után.
Sántha Blanka meggyőző magabiztossággal és végig jó erőbeosztással korcsolyázva biztosította győzelmét korosztályában a négy táv alapján.
 
               
 
Nagy öröm volt Gardi Dominika meglepetés ezüstérme, aki a második napi nagyszerű korcsolyázásával fordította meg a papírformának hitt sorrendet. 
 
 
 
 
Nagyszerű egyéni csúcsokat korcsolyázott Kopilovic Eleonóra is, aki negyedik lett korosztályában.
 
 
 
 
 
Szögi Tamás szintén egyéni legjobbjait megdöntve állhatott a dobogó harmadik fokára a Junior B-sek között, ahol remek időket elérve Erdős Dávid a 4. helyen végzett. 
 
 
                         
 
 
 
Komoly fejlődést mutatott valamennyi távon Iványi Tamás, aki ezüstérmes lett a junior C korosztályban.
 
 
 
 
A junior D-s lányok között Bíró Hanna bukott az első távján, így sajnos hiába korcsolyázott nagyszerűen a további három távon, az összetettben lehetetlen volt dobogóra elegendő eredményt produkálni. Ugyanitt Urbán Boglárka kiegyensúlyozott versenyzésével, remek időket futva, komoly ellenfelek mögött lett harmadik.
 
 
       
 
 
 
Kéri Ferenc és Garzó Erika felkészítő munkája Szöllősi Szabolcs és Blednik László edzői tevékenységével egészült ki a jégen. Köszönet nekik mindezért.
Le a kalappal azok előtt, akik vállalják a plusz munkát, az ezer kilométerekben mérhető utazásokat az edzések és versenyek helyszínére, miközben példát mutatnak a kiváróknak és kétkedőknek, és bizonyítják, hogy érdemes csinálni.
 
 
 
Hatalmas erő van a görkorisok nagy családjában! Ezért mi mindannyian abban bízunk, hogy Magyarország fantasztikus jeges sportélete a stadionok árnyékában hamarosan megérdemel egy olyan létesítményt, amelyben a sportág itthon is méltó körülmények között készülhet. Hazánk napjainkra a rövidpályás gyorskorisoknak köszönhetően a jeges nagyhatalmak egyikévé nőtte ki magát. Néhány év és ez a tendencia kiteljesedhet a hosszúpályás ágazat sikereivel is! Mi készen állunk!
 

Megosztás

img
A MOGSZ szakembereinek szavazatai alapján 2016-ban az év edzője: Kéri Ferenc, utánpótlás sportolói Kopilovic Eleonóra és Szögi Tamás, utánpótlás edzője: Németh Tibor (Tatabánya). Az Év férfi görkorcsolyása Iványi Tamás, női görkorcsolyása pedig Gardi Dominika.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.