Skate Night gondolatok

Megosztás

Skate Night gondolatok
Csatoltam az újságban megjelentekrõl két hozzászólást a sajtó aloldalon.\r\n\r\nJólesik, hogy vannak szimpatizánsaink. \r\nAz, hogy sokat dolgoztunk érte, az a legkevesebb. Szívesen tettük, mert mi is nagyon szerettük.... \r\n.......és sajnálnám, ha tényleg vége lenne......... \r\n..és nagyon sokan segítettek, hogy megmaradhasson! Köszönet érte!!!!!! \r\n\r\nA szomorú az, hogy a mi kis országunkban luxus a kultúrált körülmények között ûzhetõ szabadidõs sport. Léte, vagy nem léte a szponzorok hozzáállásától függ. \r\nDe miért legyen nekik fontos, ha az országnak nem az? \r\nHa sport, akkor lehetõleg versenysport, de ha versenysport, akkor csakis olimpiai sport. \r\n\r\nEzrekben mérhetõ a görkorisok száma Szegeden azóta, hogy 8 éve megalakult egyesületünk a Tornádó és a versenysport mellé világra segítettük a mi Skate Night-unkat. \r\n5 éven át 26 alkalommal gurultunk egyre többen egy-egy órát esténként. \r\n\r\n5 év alatt egyetlen egy pályázat tartotta támogatásra érdemesnek a Göris Esteket. Az elutasítottakkal kitapétázhatnánk egy kisebb lakást. \r\n\r\nValamit azért majd kitalálunk! Ebben biztosak lehettek! \r\n\r\nTornádós Üdvözlet! G.E.

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.