Speciális Olimpikonok felkészülését támogató versenyben korcsolyáztak együtt a Tornádó Team sportolói

Megosztás

Speciális Olimpikonok felkészülését támogató versenyben korcsolyáztak együtt a Tornádó Team sportolói

Évek óta nagy szeretettel kapcsolódunk be a Speciális Olimpikonok világversenyire való felkészüléseket szolgáló programokra.

Így történt ez a napokban is, amikor a fogyatékkal élő görkorcsolyások a Berlinben megrendezésre kerülő Speciális Olimpia tesztversenyére rendezték meg városunkban a válogatóversenyüket.
A Tornádó Team a verseny lebonyolításában segédkezett, illetve segítő versenyzőként a csapat fiatal sportolói kapcsolódtak be a futamokba.

 


Fontos küldetésnek érezzük a közreműködést, amely az egyesület gyerekeinek ezúttal nem arról szólt, hogy megmutassák, mire elég a felkészülésük, hanem arról, hogy megtanulják, hogyan tudják támogatni fogyatékkal élő társaik felkészülését, saját képességeiket ezúttal a háttérben hagyva.

A verseny indulói voltak a Cibula ikrek is, akik a Szentkirályi ásványvíz idei támogatottjai az olimpiai és mostmár 4 szeres világbajnok, Liu Shaoang mentorálásával.Velük hamarosan az ásványvizek címkéjén is találkozhatunk.

 

  

Köszönjük, hogy részesei lehettünk a felkészülésnek.

 

  

Sok sikert kívánunk a folytatásban!

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.