Sprint Országos Bajnokság 2016 Budapest

Megosztás

Sprint Országos Bajnokság 2016 Budapest Téli üzemmódra kapcsoltak a Tornádó Team versenyzői....
Sprint Országos Bajnokság, Budapest, december 17-18.

Idei utolsó versenyén indult a Tornádó Team 13 fős különítménye a Városligeti Műjégpályán.
Bár az idei év végét megnehezítette a sok sérülés és betegség, mégis szép eredményeket szállítottak a versenyzők.
A férfiaknál Fabian Dieterle, a frissen igazolt új csapattag a dobogóra is felkorcsolyázta magát, míg Iványi Tamás betegsége ellenére is remek időkkel zárt a 4. helyen.
                        
Márkus Viktor is egyre jobban érzi a jeget, látszik is mindez egyre javuló teljesítményén. Erdős Dávidnak kissé rövidek ezek a távok, rendkívüli állóképessége majd a hosszabb távokon fog kamatozni. Külön öröm, hogy a 2 hónap kényszerpihenő után újra jégre lépő Szögi Tamás bíztató időket produkált. Kíváncsian várjuk a következő szezont, bár még előttünk a junior országos bajnokság februárban.  
A nőknél Gardi Dominika remekül áthangolódott a kerekekről a pengére. Sajnálatos, hogy egyedül az ő esetében nem volt összhangban az elektromos időmérés a versenybírók és edzője kézi mérésével, amely világkupa szintidőt jelentett volna 500 méteren, valamint egy dobogós helyezést. Így is nagyon szép teljesítmény a negyedik hely, hiszen achilles ín fájdalmai miatt több hetes kényszerpihenőből jött vissza a jeges versenyekre.
 
Sántha Blanka szintén hosszú kihagyás után állt rajthoz. Összetett 6. helyezése, valamint az elért idők mindenképpen nagyon bíztatóak a jövőre nézve.
Hunyadi Anna első szárnypróbálgatásait láthattuk a jégen, ami színtén nagyon ígéretes a jövőt illetően.
Remekül szerepeltek a Tornádó legfiatalabb korcsolyásai. Urbán Boglárka nagyszerű időkkel állt helyt a nagyok között, csak úgy, mint Zolván Barbara és a toronymagasan legfiatalabb Sándor Lilla. Bíró Hanna betegsége miatt sajnos csak egy napot tudott versenyezni, de így is remek időt teljesített mind az 500, mind az 1000 méteren.

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.