Szombathely / Decathlon GP

Megosztás

Szombathely / Decathlon GP Amig a nagyok a Világ másik végén Univerziádén és Világbajnokságon állnak helyt, a csapat legifjabbjai itthon képviselik remek szerepléssel a Tornádót. Esztó beszámolója Szombathelyről.

Decathlon-kupa és GP forduló, Szombathely

Az elmúlt hétvégén a GP sorozat utolsó előtti fordulóján vettünk részt 9 fős tornádós különítményünkkel. A verseny parkolóban elkerített területen zajlott, ami szokatlan volt versenyzőink számára, azonban a pálya nehézségei ellenére is nagyon jól teljesítettek korisaink.

 

Amatőr versenyzőink:

Legfiatalabb tornádós versenyzőként a 4 éves Sándor Léna állt rajthoz, aki összesítésben a 3. helyezést érte el. 

A Mini lányok között Ocskó Odett, nagyon bátran versenyezve 2. helyezett lett.

Ocskó Kata Junior E kategóriában az 5. helyet szerezte meg, valamint váltóban a C-D kategóriába felnevezve, két idősebb szombathelyi versenyzővel összeállva nagyon ügyes versenyzéssel, pontos váltásokkal aranyérmet szereztek.

A szintén Junior E korcsoportos Kesztyűs Benedek kevesebb versenytapasztalata ellenére, nagyon lelkesen, kitartóan korcsolyázott, így összesítve 6. helyezett lett. Azonban ő sem tért haza érem nélkül, mivel váltóban két tatabányai versenytársával egy csapatban, az ezüstérmet szerezték meg.

Kallós Regina a Junior D korosztályban nagyon okosan versenyezve közép és hosszú távon is az előkelő 3. helyet szerezte meg, azonban a rövidtávon történő sajnálatos esése miatt összesítve a 4. helyezést érte el. Váltóban pedig két szombathelyi versenytársával összeállva, nagyon ügyes versenyzéssel 2. helyezettek lettek.

 

 

Profi versenyzőink:

A Junior E korcsoportos Iványi Kata egyik távján történő esése ellenére is dobogóra tudott állni, nagyon okosan helyezkedve, profi versenyzéssel bronzérmet szerzett.

 

 

Sándor Lilla a Junior D lányok között magabiztos, okos versenyzéssel 4. helyezett lett.

Andrucsák Krisztián a Junior D fiúk között, a verseny legnépesebb korosztályában egyre bátrabban, kitartóan versenyzett, így a 11. helyezést érte el. Két szegedi KDE-es versenyzővel összeállva a váltóban is részt vett, ahol 5. helyezettek lettek.

Kallós Alexandra Junior C korosztályban nagyon kitartóan, magabiztosan korcsolyázott, így a dobogó második fokára állhatott fel.

A profi C-D korosztály váltóversenyében Sándor Lilla és Kallós Alexandra a Junior E korosztályból felnevezett Iványi Katával kiegészülve, az ezüstérmet szerezték meg.

 

Megosztás

img
2018-ban a szakma javaslatai alapján Magyarországon az Év gyorsasági görkorcsolyása a nők között Gardi Dominika, a férfiaknál pedig Dieterle Fábián lett. A junior kategóriában ezt a címet a nőknél Sajgó Anna, a férfiaknál Iványi Tamás érdemelte ki. Az év edzője ismét Kéri Ferenc lett.

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.