Tarján Ádám aranyérme a Diákolimpia Országos Döntőjén Tatabányán

Megosztás

Tarján Ádám aranyérme  a Diákolimpia Országos Döntőjén Tatabányán Ezen a hétvégén két helyszínen állt rajthoz a Tornádó. Az Európa Kupa korosztály Hollandiában, a fiatalabbak pedig Tatabányán, a diákolimpia országos döntőjén álltak rajthoz.

Arról, hogy a Tornádó ezúttal se maradjon aranyérem nélkül, arról Tarján Ádám gondoskodott az országos döntőn. 

Sajgó Anna ezüstérmet hozott a kadet lányoknál, ugyanígy a Sajgó, Stájer Panni, Erdős Alexandra, míg Hunyadi Anna a junior B korosztályban lett bronzérmes, ahogyan az Iványi Kata, Zolván Barbara, Kovács Kámea, valamint a Tarján Ádám, Vőneki Tímea , Vőneki Barnabás összeállítású váltók is.

 

       

Remek helyezéseket gyűjtöttek, Csanádi Jázmin, Erdős Alexandra, Stájer Panni, Jámbor Enikő, Lőcsei Levente, Sándor Lilla,  Ocskó Kata, Kallós  Regina és Alexa,Rózsa Levi, Andrucsák Krisztián, Kuhn Bori,Gyulai Ádám, Vőneki Barnabás és Tímea, és a többi Tornádós versenyző is, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy Csongrád megye csapata a KDE, valamint a Hétkerék egyesület eredményeit is együttvéve a csapatversenyben a második helyen végzett. Ocskó Odett is fölállhatott a dobogó legtetejére, mert ismét ő volt a legfiatalabb kis versenyző az egész mezőnyben.

Részletes eredmények a MOGSZ.HU / eredmények alatt találhatóak.

Megosztás

img
2019-ben a szakma szavazatai alapján a következő elismerésekben részesültek egyesületünk sportolói és fontos személyiségei:

Az Év Ifjúsági Sportolója: Bíró Hanna junior és felnőtt magyar bajnok, junior EB 4. helyezett

Az Év Felnőtt Női Sportolója: Gardi Dominika, felnőtt magyar bajnok EB és VB 8. helyezett

Az Év Felnőtt férfi Sportolója: Erdős Dávid, felnőtt magyar bajnok

Az Év Edzője: Kéri Ferenc

A "Magyarország Görkorcsolyasportjáért" elismerést kapta Gardi János, aki nemzetközileg elismert szaktekintély mind a versenybíráskodás, mind a doppingkérdések területén.

Az "Év Tornádója 2019" elismerést közönségszavazatok és az edzők szakmai véleménye alapján Bíró Hanna érdemelte ki

Újdonságok
Nagypályás jegesek! Sipirc a sportorvoshoz! Január 13-ig kérem a kék könyveket, hogy tudjak nevezni!!!
2016.01.10
Sportolói igazolás a letöltések között! Gyertek pecsételtetni és aláíratni!
2012.09.23
MINIK! Aki hallja adja át.. Jövőhéten azaz július utolsó hetében szünetet tartunk. 1 hét pihi után augusztusban folytatódnak az edzések!!!! Addig is mindenkinek jó nyarat. Az Európa Bajnokságon lévőknek pedig tesséék nagyon nagyon szorítani!! Eszter, Niki, Orsi
2011.07.21
Minik! Szombaton (04.16.) Az Intersport előtt bemutatót tartunk! (Napfény park) A bemutató 13:00-kor kezdődik DE a gyülekező fél egy és háromnegyed egy között van. Kori,védők,sisak. Aki csak tud jöjjön, hogy megmutassuk milyen ügyesek vagyunk :) Eszter
2011.04.15
Minik! Ha véletlenül esne az eső kedden vagy csütörtökön (ami kizárt.. ), akkor a Napos úti tornaterembe gyertek! (Izabella hídon át, első lehetőségnél jobbra.. és az utca végén a bal oldalon van az iskola :) ) Az időpont maradt.. 6-7-ig, de ha lehet már háromnegyed 6ra gyertek, hogy időben kezdhessünk!! Addig is mindenki erősen szorítson, hogy süssön a nap.. mert ugye Szombaton verseny.. :)
2011.03.28
Összes újdonság megtekintése

A Tornádó Team görkorisai hálásan megköszönik mindenkinek, aki adója 1%-ával a csapatot támogatta
Adószám:18466553-1-06
Támogatásokat az év folyamán egyéni szponzorként, vagy a csapat támogatójaként az 57400217-11087917 számú bankszámla számon fogadjuk köszönettel.